Frumoasa artistă și Ștefan Bănică sunt în culmea fericirii. În urmă cu cinci zile,  au devenit părinții lui Alexandru, iar Lavinia este într-o formă de zile mari. Deși se afla la prima ei naștere, acesta s-a recuperat rapid. Abia ieșită din spital,  ea deja conduce și  a fost surprinsă de paparazzi Spynews, într-o benzinărie, la cumpărături.

Frumoasa brunetă a fost surprinsă nemachiată,  într-o ținută lejeră și în niște papuci albi comozi. Ce-i drept are câteva kilograme în plus, dar cu șiguranță, va reveni rapid la formele care au consacrat-o.

Lavinia Pîrva s-a recuperat rapid după naștere. Cum a fost surprinsă la doar câteva zile după ce a ieșit din spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos pe 16 mai. . Ștefan Bănică Jr a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat și numele bebelușului.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase’, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, imediat după ce micuțul a venit pe lume, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia era programată să nască abia luna viitoare.  Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Foto: Spynews/Instagram

 

Citește și: