Lavinia Petrea și trăiește discret povestea de iubire cu procurorul Romulus Varga, unul dintre cei mai apreciați criminaliști de la noi din țară. Însă, din când în când, știrista de la PRO TV mai publică pe Instagram imagini cu acesta și reușește să fie foarte tandră și să transmită cât de mult îl iubește. „Centrul universului meu”, a scris vedeta în dreptul pozei în care efectiv îl soarbe din priviri pe soțul ei. Și nu se ferește să o arate în fața tuturo fanilor virtuali pe care îi are. Dar nici el nu se lasă mai prejos. Arată foarte bine împreună, se potrivesc și iată că dragostea încă plutește în aer și la 8 ani de la nuntă. Cei doi au împreună trei copii, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani).

lavinia-petrea-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu cine este căsătorită Lavinia Petre

Lavinia Petrea și Romulus Varga au împlinit 8 ani de căsnicie, iar povestea lor de dragoste a fost binecuvântată cu trei copii superbi. Lavinia nu și-a expus foarte mult relația, mai ales că partenerul ei are o meserie care impune discreție. Romulus Varga este cu 6 ani mai mare decât Lavinia și este procuror în cadrul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General. Magistratul a instrumentat unele dintre cele mai importante și mediatizate dosare, printre care cel al dispariției Elodiei Ghinescu sau ”Hexi Pharma”, dosarul dezinfectanților diluați. În cazul Elodia Ghinescu, Romulus Varga a obținut condamnarea soțului acesteia, polițistul Cristian Cioacă, la 21 de ani de închisoare.

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Citește și: Wow! Cum arată vedetele de la știri în costum de baie. Cele mai noi imagini de la plajă cu Simona Pătruleasa, Lavinia Petrea și Sandra Stoicescu