De ziua sa de naștere, marți, Laura Cosoi (36 de ani) și-a anunțat fanii pe blog că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, de 40 de ani, vor deveni părinții unei fetițe. ”Așteptăm o fetiță în viața noastră! Aceștia suntem noi, viitorii părinți, binecuvântați. Emoționați și farte fericiți.

P.S.: Am ales să vă împărtășim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi!”, a scris Laura Cosoi pe blog, postând și fotografii din vacanța din Dubai.

Laura Cosoi e răsfățată de soțul ei, într-unul dintre instantanee fiindu-i servită cafeaua la pat. Vezi Galeria foto de mai jos:

Laura Cosoi sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De altfel, vedeta a fost foarte activă zilele acestea pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe fotografii din vacanță. În toate apare nemachiată, dar e radioasă, exact așa cum trebuie să fie o viitoare mămică.

După doi ani de relație, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, om de afaceri, s-au căsătorit, în 2015. Vedeta mărturisea încă de pe atunci că își dorește mult să devină mamă.

În urmă cu un an, ea povestea într-o emisiune TV: ”Noi aşteptăm, facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are legătură cu ceea ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătură cu vârsta, cred că are legătură cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină”. Și iată că a avut dreptate, actrița urmând să devină mamă în vară.

Foto: Facebook/blog

Citește și:

Ce se întâmplă cu Shakira şi Pique după ce s-a zvonit că s-au despărțit! Nu i-ai mai văzut așa de foarte mult timp! Anunțul făcut de artistă. Din păcate, a început anul cu vești triste

Una dintre cele mai bogate și curtate moștenitoare ale lumii se mărită în sfârșit. Inelul e cu adevărat masiv!|GALERIE FOTO

Nici că se putea un cadou mai frumos pe 2018! Jessica Alba a născut un băiețel adorabil|FOTO