Cartea „Bebe. O poveste din burtică” va fi lansată luni, 6 martie, de la ora 17.30, la Librăria Mihail Sadoveanu (Strada Edgar Quinet, nr. 10, Sector 1, București). Lansarea va fi urmată de un atelier de lectură pentru copii și părinți. Toți copiii prezenți vor primi o carte în dar de la autoare.

„Bebe. O poveste din burtică” – apariția bebelușului pe înțelesul copiilor

Cartea „Bebe. O poveste din burtică” traduce pe înțelesul copiilor cele mai recente descoperiri ale științei — pe care nici mulți adulți nu le cunosc încă — despre viața… de dinainte de viață. Cei mici și cei mari vor afla călătoria pruncului înainte de naștere. Scrisă la persoana întâi, povestea este odiseea măreață și emoționantă a vieții redată pe limba copiilor. Nu-ți fie teamă, nu se va plictisi. Cartea este scrisă într-un limbaj accesibil și este super amuzantă.

Poate te interesează să afli mai multe și despre cartea care îi face pe copii să adoarmă imediat!

”Oare cum am venit pe lume”?

Iar o odisee are întotdeauna un personaj principal și un „acasă” la capătul călătoriei. Personajul sunt eu. Ești tu. Sunt copiii noștri, frații și surorile noastre, părinții noștri: într-un cuvânt, Persoana Umană în infinita ei diversitate. Iar „acasă” este familia care își așteaptă noul membru cu brațele deschise. Ca să ajungă la ei, „eroul” parcurge un drum mai lung decât întregul univers. Este prima sa „formare”. Și cea mai importantă.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenți pentru viață, în cadrul Lunii pentru viață, desfășurată sub motto-ul „Ajută mama și copilul! Ei depinde de tine”.

Citește și: Cum îi explici că va avea un frățior