Fosta vedetă a serie de succes „Uite cine vorbește” și câștigătoare a Globului de Aur, Kirstie Alley, ajunsă acum la 71 de ani, a fost acoperită total de un costum roz din blăniță, iar personajul interpretat a fost cel al unui bebeluș de mamut.

Emmy-winning actress Kirstie Alley is unveiled as Baby Mammoth on US version of The Masked SingerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Însă actrița a fost demascată după ce a primit cel mai mic număr de voturi de la participanții emisiunii.

Însă, înainte de demascarea ei, jurații s-au străduit îndelung să-i afle adevărata identitate.

Dar chiar și după demascare, Kirstie Alley nu a fost ușor de recunoscut, căci simpatica actriță e total schimbată față de cea pe care o știam.

Kirstie Alley, probleme eterne cu greutatea

În urmă cu patru ani a intrat la dietă, eliminând doar trei alimente pe care le consuma cu plăcare: biscuiții, pastele linguini și brânza, și a reușit să piardă atunci 23 de kilograme.

„Nu mai arătam deloc bine, sexy sau în nici un fel. Eram doar grasă. Acum mă gândesc că mai întâi trebuie să slăbesc și apoi voi putea mânca tot ce îmi doresc.

Mă simt mult mai energică acum. Ies mai mult și am devenit mai îndrăzneață. Mă apropii de oameni și le spun că vreau să lucrez cu ei. Sunt activă, mă simt în viață iar și mă mișc”, declara atunci Alley.

Și chiar dacă își promitea atunci că e hotărâtă să continue programul de slăbire, imaginile recente cu ea demonstrează lupta cu kilogramele continuă.

Kirstie Alley e membră a Bisericii Scientologice de 43 de ani

Membră a controversatei Biserici Scientologice încă din 1979 , Kirstie s-a îndepărtat de lumea showbiz-ului. Este, în schimb, extrem de apropiată de Scientologie.

Drept dovadă stă casa pe care și-a cumpărat-o în 2000, pe malul apei, în Clearwater, foarte aproape de sediul mondial al cultului de care aparține.

De altfel, ea nu se sfiește să-și arate recunoștința pentru scientologie, susținând că, datorită ei, a scăpat de patima drogurilor.

“Scientologia m-a scapat de droguri”, declara în 2008 vedeta.

“Obișnuiam să mă droghez cu cocaina și de fiecare dată când o făceam, mă gândeam că am luat o supradoză și o să mor”, a spus ea.

“Într-o zi, însă, am descoperit cartea de bază a scientologiei și viața mea s-a schimbat. Mă gândeam fie că religia asta e cea mai mare prostie din lume, fie că am să scap de dependența de droguri”, a mărturisit actrița.

Citește și: Problemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne nu s-au rezolvat încă. „Mai mai are o operație de făcut și apoi vrea să se întoarcă acasă”, dezvăluie soția sa

xCo-fondatorul trupei Oasis, Paul „Bonehead” Arthurs, are cancer la amigdale și se retrage din muzică