În ultimele săptămâni, Kate Middleton a atras atenția tuturor după ce a anunțat că ea și prințul William vor deveni părinți pentru a treia oară. Ea a fost nevoită să renunțe la aparițiile publice și la îndatoririle regale din cauză că suferă, ca și în primele două sarcini, de grețuri matinale severe, hyperemesis gravidarum.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Prințesa Leonor a Spaniei a împlinit 12 ani. Cât e de frumoasă! Seamănă perfect cu mama ei, regina Letizia

Kate Middleton a jucat tenis

Cu toate acestea, ducesa pare că și-a mai revenit și a uimit pe toată lumea cu energia ei. Deși e însărcinată în trei luni, burtica ei de gravidă abia e vizbilă. În cadrul evenimentului, ea i-a încurajat pe copiii cu vârste între 5 și 8 ani să joace tenis, care este și sportul preferat al ducesei. Mai mult, ea chiar a luat o paletă și a început să jaoce tenis cu ei.

Mai mulți observatori regali susțin că Middleton s-a recuperat foarte repede, spre deosebire de celălalte două sarcini. De câte ori apărea în public era vizbil că se simte obosită și era agitată, dar de data aceasta, ducesa a fost toată numai un zâmbet și s-a jucat non-stop cu copiii. Pe de altă parte, unii fani au criticat-o pe Kate că a exagerat cu mișcarea și că nu ar trebui să se forțeze ca să nu-și pună copilul din pântece în pericol.

Fotografii: Hepta/©Alpha Press

Citește și: