Fostul agent de securitate, care a lucrat pentru Biserica Scientologică până în 2009, a povestit că John Travolta avea o poziție privilegiată în ierarhia Bisericii până să vină Tom Cruise. Când acesta s-a alăturat, a fost cumva ”retrogradat”, starul din ”Top Gun” luându-i locul. Acela a fost și momentul din care Travolta nu a mai putut să-l suporte pe Cruise, nerecunoscându-i niciodată superioritatea ierarhică, povestește Brendan Tighe, de 37 de ani.

 În 2008, Cruise a primit cea mai importantă medalie care se poate oferi unui adept al Bisericii Scientologice. Aceasta se acordă celui mai dedicat dintre enoriași și vine la pachet cu tot felul de facilități și cadouri scumpe, cum ar fi hangar pentru avioane, biciclete personalizate și multe altele.

”Nu e un secret că Cruise și Travolta se disprețuiesc. Travolta nici nu a fost invitat la nunta lui Cruise cu Katie Holmes. Vă asigur că Travolta nu îl recunoaște pe Cruise drept superior în niciun fel”, spune fostul angajat. ”Când Cruise a primit medalia, Travolta era extrem de nervos”, adaugă el.

 Tighe a mai povestit că în toată perioada cât a muncit pentru Biserica Scientologică – din rândurile căreia a făcut parte 30 de ani – Tom Cruise dacă l-a salutat de trei ori. În plus, trebuia să meargă regulat la dentist, pentru a-și albi dinții, pentru că lui Cruise îi plăcea ca persoanele cu care intra în contact să aibă un zâmbet frumos.

Tom Cruise e un perfecționist. Disciplina e cuvântul lui de ordine

Pentru că Tom Cruise are un penthouse deasupra bisericii, a intrat în contact cu el zilnic, cunoscându-i inclusiv rutina. Potrivit acestuia, imediat după ce se trezește, Tom Cruise face sport timp de o oră, apoi ia micul dejun, care constă în tot felul de shake-uri, dar și alimente bogate în proteine. Acestea îi sunt trimise în cameră de bucătarul său personal, Nico. Tighe, care e bun prieten cu Nico, a dezvăluit că lui Cruise îi plac în mod special ouăle cu șuncă și shake-urile cu proteine.

După micul dejun, actorul se antrenează din nou. Cât timp e la sală, aceasta este evacuată, astfel încât nimeni să nu-l stânjenească pe actor.

Apoi urmează studiul, pe care Cruise nu-l neglijează în nicio zi, el fiind ”un perfecționist”, mai spune fostul agent de securitate.

Vezi și Suri Cruise va împlini în curând 12 ani! Fiica lui Tom Cruise este superbă, însă are inima frântă. Suferința micuței o dărâmă și pe mama ei

Citește și: