În septembrie anul trecut, artista, care astăzi împlinește 35 de ani, a confirmat că este însărcinată în cinci luni cu primul lor copil, după doar un an de căsătorie. Astfel, la începutul acestui an pe 17 ianuarie, la ora 22.30, ea a adus pe lume, pe cale naturală,  un băiețel perfect sănătos, care a avut la naștere 2,6 kilograme și 49 de centimetri. Micuțul a primit numele de Manuel, așa cum îl cheamă și pe tatăl lui, dar și pe bunicul și străbunicul de pe linia paternă.

Anahi are un copil superb

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anahi postează pe contul ei de Instagram numeroase imagini cu fiul ei, demonstrând că este o mămică extrem de fericită, iar faptul că a devenit mamă o face să se simtă mai împlinită ca niciodată.

Anahí Giovanna Puente Portilla a devenit prima doamnă a statului Chiapas după ce s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello pe 25 aprilie 2015, în San Cristóbal de las Casas.

Înainte să joace în filmul „Rebelde”, care a făcut-o celebră în întreaga lume, s-a luptat timp de șase ani cu anorexia, din cauza căreia a avut numeroase probleme de sănătate grave. În 2008, trupa RBD s-a destrămat și ea și-a continuat singură carieră muzicală.

Citește și: