Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță minunată. Deși sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, în timpul emisiunii Asia Express cei doi nu au fost deloc zgârciți în declarații.

Reactia Irinei dupa ce Razvan a castigat asia expressSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși recunoaște că i-a fost foarte greu fără Răzvan, în cele 12 săptămâni în care acesta a stat în Asia, Irina a încercat să-l încurajeze de acasă, cu scrisori și filmulețe emoționante.  Mesajul pe care I l-a transmis soțului ei după ce a acesta a ieșit învingător a emoționat însă pe toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! 🤣🤣🤣 Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: “Gata, a ieșit, vine acasă!” Și săptămânile treceau și nu suna nimeni. Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță. A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat! 🎉🎉🎉 @iamspeak , @cristinaa.stefaniaa ați jucat o finală ca la carte! Bravo, frumoșilor! ❤️ Felicitări tuturor echipelor, ați fost monumente de rezistență și curaj! Cât despre echipa de producție @asiaexpressromania …ați construit aventura asta ca nimeni alții! Sunteți buni tare!🏆🏆🏆

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor) on

”Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: “Gata, a ieșit, vine acasă!” Și săptămânile treceau și nu suna nimeni.
Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță.
A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat!

@iamspeak , @cristinaa.stefaniaa ați jucat o finală ca la carte! Bravo, frumoșilor!
Felicitări tuturor echipelor, ați fost monumente de rezistență și curaj!
Cât despre echipa de producție @asiaexpressromania …ați construit aventura asta ca nimeni alții! Sunteți buni tare!”, a scris Irina pe contul de Instagram.

Citește și: