Scriitoarea Adina Rosetti vine în sprijinul părinților care nu știu ce povești să le mai spună copiilor. Ea își va împărtăși secretele în cadrul atelierului gratuit de storytelling pentru părinți, „Povești de adormit copiii” la Școala Centrală București (Str. Icoanei, nr 3-5) pe 25 septembrie și pe 2 octombrie de la ora 11.00 până la ora 13.00.

Părinții învață să scornească povești

Scriitoarea Adina Rosetti le va dezvălui părinţilor cum pot să construiască povești originale pentru a răspunde la nesfârșitele „de ce-uri” ale copiilor, cum să facă faţă întrebărilor fantastice de toate felurile și cum să-și provoace inspiraţia atunci când se ascunde cu încăpăţânare. Atelierul este inspirat de volumul ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură” al Adinei Rosetti, apărut cu sprijinul SLooP la Curtea Veche Publishing în 2016. Participarea este gratuită și se face în baza înscrierii pe site-ul www.narativ.ro. Pentru asigurarea unei interacțiuni de calitate, locurile sunt limitate, așadar grăbește-te să te înscrii!

Scriitoarea Adina Rosetti va răspunde la întrebări

Adina Rosetti este scriitoare, autoarea, printre altele, a două titluri de ficțiune pentru copii: „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură” (2016) și „Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul” (2014, a obținut premiul pentru Cea mai frumoasă carte din România), publicate la Curtea Veche Publishing, prin care își propune să răspundă unora dintre întrebările mai trăznite pe care copiii le pun părinților.

100 de ateliere gratuite

Festivalul de lectură pentru copii – NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști pentru copii, părinți și profesori. Toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV sunt complet gratuite! Detalii despre program și înscrieri pe site-ul narativ.ro Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Toate cele peste 100 de activități din cadrul NARATIV sunt complet gratuite. Pentru înscrieri, accesează site-ul www.narativ.ro, de unde vei afla şi calendarul integral al activităţilor.

Citește și:

Nu-i place să citească? Așa îl stimulezi

Copiii care învață să citească mai devreme vor fi mai inteligenți