Nu sunteți o familie tradițională, dar sunteți o familie unită. În ce alte moduri ai mai descrie relația pe care o ai acum cu Laurențiu, Anamaria? Sunteți o familie în adevăratul sens al cuvântului?

 

Suntem o familie tradiţionalã şi foarte, foarte unitã. Suntem o familie exact aşa cum a lãsat Dumnezeu citire. O familie care se ajutã, se iubeşte, munceşte, se susţine, se distreazã, plânge, râde şi face performanţã pe cele mai înalte culmi ale succesului.

anamaria prodan

 

Cum funcționați tu, Laurențiu și copiii? Unde locuiți, unde merg copiii la școală, cum vă împărțiți atribuțiile?

De minune! Locuim pe trei continente: America, unde Sarah, fata cea mica, joacã baschet şi merge la facultate, Europa – Italia, unde Rebecca, fata cea mare merge la facultate şi face modelling şi Asia – Dubai, unde locuim în prezent şi Luca şi Reghe Jr merg la şcoalã. Încercãm sã ne vedem cât mai des, ne împãrţim atribuţiile şi mergem cum putem pe rând la şedinţele cu pãrinţii sau la evenimentele importante din viaţa lor.

 

Reveniți pe micile ecrane cu un nou reality-show, o experiență deloc nouă pentru voi. Ce v-a determinat să vă implicați în acest proiect?

Reality-ul este ceva firesc în familia noastrã. Eu aşa m-am nãscut, sub lumina reflectoarelor şi asta este valabil şi pentru copiii mei. În perioada cât nu am mai fãcut acest reality, lumea mã oprea pe stradã sã mã întrebe ce s-a întâmplat sau sã îmi povesteascã unde mai vedeau secvenţe din reality-ul nostru. Aveam zilnic zeci de mesaje sã-l reluãm, aşa cã am fãcut o micã reuniune de familie şi am hotãrât sã îl reluãm. Pentru noi e ceva firesc, suntem exact aşa cum ne vedeţi, fãrã regii, fãrã scenarii predefinite.

 

Ce nu se va vedea în acest show despre viața voastră?

Momentele noastre de intimitate ☺ dar se simte cã dragostea pluteşte în aer atunci când sunt surprinse momentele în care ne privim, ca atunci când ne-am întâlnit prima datã.

 

E ceva ce ar putea dezbina vreodată cuplul ”Prodanca și Reghe”?

Nimic! Nimeni, niciodatã nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf.

 

anamaria prodan reghe

Dacă ai putea ”regiza” momente din viața ta, care ar fi acelea?

Pur şi simplu nu aş putea face asta. Nu sunt eu. Eu sunt exact aşa cum mã vedeţi, o rãsfãţatã a familiei mele, a prietenilor mei şi a tuturor celor care mã iubesc.

 

Aveți case pe trei continente. Ce face să fie fiecare locuință acasă?

Da, aşa este, avem case peste tot unde locuim acum, aşa cã pot spune cã peste tot sunt acasã. Am colţurile mele de lume peste tot. Când eşti cu ai tãi, oriunde poate fi acasã.

 

Nu ai ales niciodată să mergi pe o cale comodă: nici în afaceri, nici în dragoste. Dacă ai putea să-ți conturezi tu însăți povestea vieții de-acum înainte, cum s-ar derula aceasta?

Am mers pe calea normalã mereu. Nu pot sã spun cã am ales calea grea sau calea uşoarã. Mi-am construit fiecare secundã din viaţã; conştient sau inconştient, mi-am calculat, chiar dacã nu pare, fiecare secundã a vieţii, pentru cã am ştiut exact ce vreau. Povestea vieţii mele este una de succes. Dacã mor mâine nu îmi pare rãu. Am copiii realizaţi, i-am crescut cuminţi, educaţi şi deştepţi, astfel încât sã fie oricând pregãtiţi sã-şi ducã viaţa pe culmi fãrã niciun ajutor.

 

E ceva ce te sperie pe lumea asta?

Nu mã sperie nimic, cu excepţia gândului de a nu-l mânia pe Dumnezeu pentru cã mi-a dat tot ce am visat.

 

Care e cea mai dificilă întrebare pe care v-au adresat-o copiii voștri?

Au fost câteva momente pe care le-am trãit şi eu la vârsta lor şi întrebãri pe care le-am pus şi eu la rândul meu. De exemplu, de ce nu putem fi mereu împreunã. Le-am explicat cã dacã am alege sã stãm non stop împreunã, nu am mai putea sã ne ocupãm de aspectele financiare, de cariere şi nu am mai putea sã avem ce avem azi. Sunt sacrificii pe care le facem în viaţã şi au înţeles, la fel cum am înţeles şi eu la vârsta lor cã mama nu putea sta non stop lângã mine şi lângã sora mea.

 

Pari genul de persoană care, cu cât are mai multe de făcut, cu atât se simte mai bine. Te vezi vreodată încetinind ritmul?

Nu mã vãd niciodatã altfel. Ritmul vieţii mele este unul firesc, nu pot sã fiu “slow”, mai ales cã sunt un Sãgetãtor veritabil.

 

Dacă s-ar scrie o carte despre viața ta sau tu însăți ți-ai scrie autobiografia, ce titlu ar purta aceasta?

O viaţã pe culmile succesului – aşa se numeşte cartea vieţii mele.

 

Fără ce nu poate trăi Anamaria Prodan?

Nu aş putea trãi fãra familie, fãrã animãluţele mele, fãrã prieteni şi fãrã telefonul mobil.

 

 

Foto: Antena 1