Puterea dragostei, în sensul propriu, înseamnă pentru tine…

Cred că dacă într-adevăr găasești puterea dragostei, ai găsit esența vieții, dacă lași dragostea să te cuprindă cu totul, nu mai ai nimic de pierdut și, în acest mod, poți să câștigi în absolut orice faci.

Puterea dragostei înseamnă s-o lași să-și spună cuvântul, să-și arate forța. Dacă ai putea să faci lucrurile astea, dacă ai lăsa dragostea să te cuprindă și să-și manifeste ea puterea, să-și facă de cap,  ai fi cel mai fericit om de pe pământ, ai simți viața cu adevărat.

În prezent oamenii își caută perechea pe internet… se schimba regulile dragostei ?

A-ți căuta perechea pe Internet înseamnă să cauți și să găsești un miraj, în ceea ce privește relațiile de iubire. Pentru socializare, mediul online e minunat, se anulează distanțe uriașe, se întâlnesc oameni din România cu oameni din Australia și este foarte frumos, dar în ceea ce privește iubirea, mi se pare total greșit să stai în spatele unui ecran încercând să afli lucruri reale despre celălalt. Trebuie să fii față în față, să îl simți pe celălalt… două suflete vibrează dacă sunt unul lângă celălalt. Cred că există o chimie și o vibrație a sufletelor, pe care nu o simți din spatele calculatorului.

Emisiunea pe care o prezinti are multe momente tensionate. Cum le vede Andreea Mantea direct din platou?

Emisiunea are succesul pe care îl are pentru că tot ceea ce vedem acolo e omenesc, cu toții reacționăm așa, chiar dacă vrem să recunoaștem sau nu. Ei sunt reali și se ajunge la astfel de tensiuni tocmai pentru că sunt foarte tineri și nu au experiența de viață necesară astfel încât să se poată ascunde și să pară că nu sunt geloși.

Cum e viața la Istanbul ?

Am ajuns să am capacitatea să îmbin munca cu relaxarea, este minunat. Am timp să și vizitez și să mă distrez alături de David, să descoperim locuri noi împreună și să ne simțim extraordinar.

Cum arată programul tău zi de zi ?

Mă trezesc de dimineața, încerc să-l păcălesc pe David să-și ia toate “tratamentele” naturiste pe care i le ofer:  vitamine, miere, sucuri naturale, smoothie-uri, tot felul de fructe, de legume și ducem așa o muncă asiduă de lămurire. Astfel începe fiecare dimineață de-ale mele, cu explicații despre cât de importante sunt fructele și legumele în viața noastră. După care David pleacă la grădiniță, apoi îmi fac și eu rutina de dimineață, tot un fel de rețetă a sănătății, cu fel și fel de smoothie-uri și ceaiuri, fructe, legume. Dacă am timp merg să și alerg, dacă nu am timp, fug la muncă direct. Abia aștept să se încălzească, pentru că vreau să alerg dimineața pe malul Bosforului.

După filmari, ori vine David la mine la muncă de la gradiniță, mă mai așteaptă puțin, iar după ce se termină filmările,  plecăm la un loc de joacă, unde copiii fac tot felul de activități cu supraveghetori alături de ei. Atunci am și eu timp pentru mine să dau un telefon, sa vorbesc despre una, despre alta, să stau și eu cu mine însămi și cu telefonul sau să mănânc.

El cum s-a adaptat acolo ? Poti să zici că-i place ?

În acest moment da, este foarte mulțumit, iar eu sunt liniștită cu gândul asta. La început era foarte supărat pentru că nu avea fetițe în clasă, erau doar băieței. A zis că vrea înapoi în România la colegele lui de la grădiniță. Și acum au venit două fetițe la ei în clasă, acum cred că sunt mai multe de fapt, starea lui s-a schimbat complet. Este fericit, abia așteapta să meargă la grădiniță, când se aude alarma ceasului dimineața, se ridică, se spală singur pe ochi, pe dinți, încearcă să se îmbrace singur, doar, doar plecăm mai repede la grădiniță. E fericit, a învățat și engleza, iar pe mine mă bucură asta foarte tare. E un program destul de încărcat, dar ne-am adaptat și facem față, în acest moment suntem “pe plus” de fericire.

Care e cel romantic oraș din lume, în opinia ta?

Istanbul!

Cât de mult crezi tu în dragostea adevărată ?

Cred în dragostea adevărată, cred că fără ea nu putem rezista, indiferent ca e împărtășită sau nu.

Ce îți spun fanii tăi cel mai des ?

Cel mai des îmi spun că apreciază naturalețea mea.

Cum te-ai autodescrie în câteva cuvinte ?

Încă naivă, prea sensibilă și încă prea copilăroasă, ceea ce e bine, din unele puncte de vedere.

 

Unele voci spun că vei deveni din nou mamă, e adevărat ?

Nu, nu e nimic adevărat în aceste zvonuri.

Fără de ce nu poate trăi Andreea Mantea?

Sufletește, n-aș putea trăi fără David. Nu aș putea să trăiesc fără credința în Dumnezeu. Dacă n-aș mai avea credință în Dumnezeu, cred că m-aș pierde ca om. Iar dacă e vorba de obiecte, n-aș putea să mă lipsesc de telefon, de gadgeturi care te conectează la internet.