Pepe Munoz a publicat recent o fotografie cu soțul său pe contul său de Instagram. În imagine, dansatorul lui Celine Dion și bărbatul lui par extrem de fericiți și de îndrăgostiți.Din iulie 2019, Pepe Munoz își împarte viața cu dansatorul Brayden Newby. Și chiar dacă relația lor este extrem de discretă, din când în când împărtășesc fotografii cu ei pe conturile lor de socializare.

În ultima zi din februrie, dansatorul preferat al lui Celine Dion a publicat o nouă poză cu iubitul lui pe Instagram. Și chiar dacă amândoi arată foarte bine în imagine, nu asta i-a surprins cel mai mult pe fani, ci cuvintele care însoțesc poza: „Eu și soțul meu, soțul meu și cu mine…”, a scris Pepe Munoz.

cerereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum niciodată până acum nu s-a referit la Brayden Newby cu apeltivul de soț, fanii au observat acest lucru și apoi le-au transmis toate felicitările.

Pe contul său de Instagram, Brayden a distribuit câteva minute mai târziu o fotografie în care îl vedem făcând cererea în căsătorie. „Surpriză! Ne-am căsătorit acum 6 luni”, a confirmat el.

Pepe Munoz și relația lui cu Celine Dion

De când și-a dezvăluit povestea de dragoste cu Brayden Weby în public, zvonurile despre presupusa aventură a lui Pepe Munoz cu Celine Dion s-au stins.

De altfel, cântăreața vorbise însă despre acest subiect în emisiunea americană Extra:

„Pepe este gay. Se pare că nu mulți oameni știu lucrul acesta. Faza este că el este cel mai bun prieten al meu și dansăm împreună și a făcut o grămadă de lucruri pentru mine și chiar mă ține de mână când ieșim în public….E ceva de care nu am mai avut parte de foarte mult timp. A făcut foarte multe lucruri pentru mine, pentru sănătatea mea mentală, pentru spiritualitatea mea și puterea mea interioară”, a mărturisit atunci actrița.

Citește și: Primele imagini cu Celine Dion după ce s-a aflat că are probleme de sănătate

xCeline Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă