Își construiește de ani de zile o imagine de bărbat macho, adoră să-și etlaleze mușchii și abilitățile sportive. Vladimir Putin este în fapt un individ ciudat. El nu se trezește decât în mijlocul dimineții, în jurul orelor 9-10. Ia micul dejun pe la ora prânzului înainte de a-și începe programul de exerciții.

În mod normal, își începe ziua cu o omletă mare sau un castron de terci – cu niște brânză de vaci și ouă de prepeliță.

După aceasta, președintele rus ar bea un suc care ar conține sfeclă roșie și hrean.

Ingredientele organice provin din terenurile agricole ale Patriarhului Kirill, liderul religios al Rusiei.

Apoi bea o cafea după masă înainte de a înota timp de două ore. Urmează antrenamentul cu ridicare de greutăți.

profimedia-0413919598SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9


În acest timp, el este în mare parte singur. Steve Myers, autorul cărții „Noul Țar”, povestește că „cel mai apropiat însoțitor al lui pare să fie Labradorul său negru, Koni, care îl așteaptă mereu lângă piscină în timp ce face turele”.

Urmează după-amiaza când Putin își îndreaptă atenția către rapoartele sale zilnice – care includ articole din mass-media rusă și internațională, precum și despre afaceri interne și externe.

„Este obsedat de informații. Cele mai groase și mai mari pe dosare pe care le cere nu sunt rapoarte de informații: sunt decupaje de presă”, susține Ben Judah.

Se pare că Puțin evită computerele și internetul, în favoarea documentelor pe hârtie și a telefonului.

Și dacă își începe ziua mai târziu, Putin este ca o pasăre de noapte, căci lucreză până târziu.


La sfârşit de săptămână își menține timpul ocupat, continuă să lucreze, deşi încearcă să joace şi cât mai mult hochei pe gheaţă.

Când călătorește în străinătate, oriunde ar sta, totul este înlocuit de staff-ul său, fie că este vorba despre cearșafuri, articole de toaletă, dar și fructe.

De asemenea, Putin nu acceptă niciodată mâncare de la o gazdă care nu a fost autorizată mai întâi de Kremlin. În plus, nu pune gura pe băuturi alcoolice și preferă înghețata cu fistic atunci când are poftă de ceva dulce.

Citește și: Ce fel de copil a fost Vladimir Putin? O profesoară ce i-a fost foarte apropiată dezvăluie de ce s-a schimbat brusc la vârsta de 11 ani?

xVladimir Putin îi ascunde pe iubita sa, Alina Kabaeva, și pe copiii lor în Elveția

xVladimir Puțin este bolnav: care sunt motivele care ar duce la această concluzie