Iată că atât cântăreața, cât și actorul au început să împărtășească cu fanii imagini cu cel mai nou membru al familiei, o fetiță brunetă, creață, cu ochii negri și un zâmbet de milioane.

Bucuria din ochii ei”, a scris simplu, pe Facebook, Dana Nălbaru, care a postat o fotografie cu cel mai nou membru al familiei. Nu mai puțin de 8.000 de fani i-au apreciat postarea, lăudând atât frumusețea micuței, cât și gestul celor doi.

”Câtă frumusețe! Felicitări pentru fapta voastră! Și eu tot un copil adoptat sunt și îmi imaginez fericirea pe care o trăiește cea mică, dincolo de sclipirea din ochi!”, scrie cineva pe pagina de Facebook a cânăreței.

”Este superbă! Și norocoasă pentru ca v-a întâlnit. Sunteți o familie minunată!”, scrie altcineva.

Gestul mărinimos al celor doi a adus lacrimi de emoții în ochii tuturor. ”De admirat acest gest imens, de a da o șansă unui suflet nevinovat!!! Vă felicit și vă iubesc, chiar dacă nu vă cunosc personal!!!”, e comentariul unei fane.

”Respect pentru oamenii care sunteți. Nu pot decât să vă respect pentru ce faceți. Să dai șansă la viață unui copil care are nevoie este un gest extraordinar”, îi scrie altcineva Danei Nălbaru.

Și actorul Dragoș Bucur a postat pe rețelele sociale fotografii cu familia mărită, comentariile primite fiind în aceeași notă.

A post shared by Dragos Bucur (@dragosb_online) on

Dana Nălbaru, în vârstă de 41 de ani, și Dragoș Bucur, de 40 de ani, mai au împreună doi copii: pe Sofia, de 11 ani, și pe Kadri, de doi ani și jumătate.

La premiera recentă a filmului ”Hawaii”a fost prezentă întreaga familie. Atunci, întrebat dacă e adevărat că fetița e adoptată, Dragoș Bucur a răspuns: ”Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci”.

Cuplul dana Nălbaru – Dragoș Bucur duce o viață după propriile reguli. Cei doi au retras-o pe Sofia de la școală, educând-o acasă și au dat viața de oraș pe cea de la țară.

Foto: Instagram, Facebook

Vezi și ce spunea Dana Nălbaru imediat după ce ea șui Dragoș au adoptat fetița.

Citește și: