Lili Sandu trece prin cele mai frumoase momente din viața ei. Își va ține în curând copilul în brațe și i-a dezvăluit numele, iar Ileana Lazariuc are unmesaj emoționant pentru micuț.

Lili și Silviu Tolu, logodnicul  actriței, vor deveni părinți pentru prima dată, iar emoțiile sunt mari. Ei au organizat un baby shower, unde au dezvăluit și numele copilului. Actrița și iubitul ei au mărturisit că băiețelul pe care urmează să îl strângă în brațe, peste câteva zile, se va numi Thomas Jay, după ce vedeta i-a visat numele.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l- am visat pentru prima dată și atunci când l- am întrebat “cum te cheamă” mi- a răspuns senin T… J…❤”, a scris ea.

Și Ileana Lazariuc, buna prietenă a lui Lili Sandu, s-a fotografiat alături de viitoare mămică, mărturisind că abia așteaptă să-l cunoască pe pitic pentru care are deja o poreclă.

„Abia aștept să te cunoscut Thomas Jay. Deja te iubesc și își doresc o viață minunată ( deja am o poreclă pentru tine, dar doar mămica și tatăl tău o știu”, a scris Ileana, la poza cu Lili.

În timp ce Lili Sandu se pregătește să devină mămică și în curând se va căsători, Ileana Lazariuc s-a despărțit de tatăl copiilor ei, de care a divorțat în urmă trei ani. Mai mult, Ion Alexandru Țiriac se pregătește să meargă din nou la altar.

Citește și: