Conturează un plan etapizat, cu detaliile incluse

Notează toate lucrurile de care ai nevoie pentru petrecere și treci la cumpărături. Poți comanda online mare parte dintre cele dorite, de la tricouri imprimate, la fructe și gustări, până la tortul aniversar și băuturi – poți opta pentru un vin, dar nu uita să iei și cidru – e o băutură ușoară și răcoritoare.

De asemenea, un brainstorming cu invitatele poate scoate la iveală ce și-ar dori viitoarea mireasă să primească – trebuie să fie un cadou simbolic care să îi amintească de acea noapte. Nu uitați de elementele care condimentează noaptea – de la muzică, la jocuri amuzante și filme pe care să le vizionați împreună.

Fixează o tematică a petrecerii

Petrecerile care au o anumită tematică sunt mai interesante și setează o anumită atmosferă propice distracției – asta dacă este bine aleasă. Având în vedere că o cunoști foarte bine pe burlăciță, gândește-te la un subiect care are legătură cu ea. Îți recomandăm să alegi o temă amuzantă (petrecere hawaiană), care să o facă să zâmbească de cum intră în casă. Dacă nu dorești fie ceva prea rigid, asigură-te că toată lumea primește un tricou cu un text amuzant, pe care să îl poate în seara cu pricina.

Integrează jocurile pentru mai multă distracție

Jocurile sunt un mod plăcut de conectare a invitatelor de la petrecere, așa că pregătește-te din timp și printează câteva carduri cu întrebări haioase, care să stârnească hohote de râs. De exemplu, scrie pe un card „Povestește un moment stânjenitor/haios/de neuitat cu fostul prieten” și ține minte să incluzi și întrebări despre momentele emoționante cu persoana care urmează să se căsătorească.

Creează un moment artistic

Pe lângă muzică, dans, mâncare și voie bună, vă puteți folosi de scurte momente creative (karaoke, pictură, fotografie) pentru a puncta un moment important pentru viitoarea mireasă – petrecerea de burlăciță. Așadar, îți recomandăm să le pui la dispoziție invitatelor o pânză, pensule și culori, iar împreună să îi pictați un tablou celei care urmează să se căsătorească.

Talentul la pictură nu este obligatoriu, așa că lăsați-vă imaginația să zburde iar rezultatul va fi surprinzător pentru toată lumea. De exemplu, puteți să creați un tablou cu artă abstractă – picați cu degetele sau imprimați forma palmelor și nu uitați să lăsați un mesaj la final.

Pentru o petrecere de neuitat este important să vă răsfățați cu cele mai fine preparate și băuturi. Așadar, încearcă să iei în considerare preferințele invitatelor în materie de mâncare sau dacă au alergii la anumite alimente. În rest, o petrecere a burlăcițelor organizată acasă are doar limitele impuse de propria imaginație. Așadar, asigură-te că atmosfera este bine întreținută de cele mai creative idei.

Sura foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu mega-image