Înalt și extrem de atrăgător, acesta a pășit relaxat la brațul mamei sale, Victoria Aitken, și al surorilor sale, Lady Eliza Spencer și Lady Kitty Spencer.

Imediat au început să apară comentarii pe Internet, multe tinere interesându-se dacă chipeșul văr al lui Harry este singur și arătându-se pregătite de căsătorie, mai ales că Louis este un adevărat aristrocrat, el urmând să devină conte. Și, da, într-adevăr, Louis nu este căsătorit. Iar cum nu a venit cu nimeni la nunta regală, șansele sunt mari ca acesta să fie singur.

 

Louis SpencerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Louis este fiul fratelui prințesei Diana, Charles.  Blond, așa cum era și Lady Di, Louis a măștenit frumusețea mamei sale, în tinerețe model.

Louis a studiat întâi în Cape Town, Africa de Sud, acolo unde s-a mutat mama sa, după divorț. Ulterior, a urmat Universitatea Edinburgh, dar nu se știe ce a studiat acolo.

Louis a fost invitat și la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011, când avea 17 ani. Încă de atunci făcea furori.

A cucerit-o și pe Nicki Minaj, care se și vedea soția lui

Una dintre vedetele care l-a remarcat pe Louis încă de acum trei ani este cântăreața Nicki Minaj, care, într-o postare pe Instagram, glumea pe seama căsătoriei ei cu Louis. Vedeta l-a cunoscut în culise, la un concert pe care îl susținuse la Londra. Louis și una dintre surorile sale au venit să o cunoască, iar Minaj s-a aratătat cucerită de fizicul  său.

Louis este cel mai mic dintre copiii lui Charles și a fostei soții.

Vezi și George Clooney, barman la petrecerea prințului Harry. Le-a dat de băut invitaților, apoi i-a luat la dans. Uite cine l-a refuzat

Citește și: