Unii copii s-au devedit a fi nu doar ingenioși, ci chiar geniali atunci când i-au scris moșului scrisoarea. Nu puține au fost dățile în care moșul a fost surprins râzând cu gura până la urechi de franchețea celor mici sau ștergându-și o lacrimă din colțul ochiului. Dacă unii dintre ei au cerut politicos ce își doresc, alții au comandat cadoul, fără drept de apel.

O fetiță hotărâtă i-a scris moșului că-și dorește o pisică. Și ca să fie sigură că moșul întelege, a scris cuvântul ”pisică” în 16 limbi, inclusiv română, chineză, engleză, franceză sau rusă.

scrisoare catre moșul

O altă fetiță, în clasa a IV-a, i-a scris moșului pentru a-i mulțumi că ”răspândește fericire în lume”, oferind tuturor cadouri. Își începe scrisoarea modest, sfios, spunând că ea și familia ei nu sărbătoresc Crăciunul, pentru că sunt musulmani. Se simte însă în tonul ei regretul. Fetița are și o întrebare pentru moș: ”E adevărat că faci turul lumii într-o singură noapte? Și dacă e așa, cum reușești asta?”.

”Salutări doamnei Crăciun”, își încheie ea epistola, mulțumind încă o dată, în numele tuturor, pentru cadouri.

scrisoare pentru Mos Craciun

Sătul să tot primească jucării care funcționează cu baterii, iar bateriile să nu fie în cadou, un băiețel i-a scris moșului un mesaj scurt: ”Dragă Moșule, dacă aduci jucării care funcționează cu baterii, adu și baterii!”. Scurt și cuprinzător!

scrisoare pentru mosul

Ce-ți e și cu copiii din ziua de azi? În scrisoarea sa către Moș Crăciun, un copil a preferat să copieze, literă cu literă, simbol cu simbol, linkul către pagina de Internet unde era prezentată jucăria favorită.

mesaj pentru Mos Craciun

Printre lucrurile pe care un copil din SUA i-a scris moșului că le vrea (dulciuri, nu ciocolată!, un labrador ciocolatiu, un Phone etc.), e o mențiune neobișnuită: ”un nou președinte”. Cine poate sa-l condamne? Probabil că și părinții săi speră ca Moș Crăciun si-i asculte dorința.

mesaj pentru mosul

Un copil trecut de 10 ani i-a lăsat moșului un mesaj inedit, pe farfurioara cu prăjituri pregătită special pentru el. I-a scris: ”Dragă moșule, chiar dacă știu adevărul, vreau să știi cât de mult mi-a plăcut să cred în tine în ultimii 10 ani și jumătate. Cu dragoste, noua Ava”.

scrisoare pentru mos

Altcineva, care își dorește cu disperare un ponei, i-a scris moșului ca anul acesta să-i aducă negreșit așa ceva, pentru că, altfel, ”vor exista consecințe!”. A și desenat ceva ce vrea să fie un ponei, pentru ca moșul să nu mai încurce lucrurile.

scrisoare cadouri mos Craciun

Un alt copil a pus pe lista de daruri de la moș 5 lucruri. Lângă un ceas aurit și un hoverbord, copilul a scris că își dorește și ”29 de dolari”. De ce tocmai 29? Va rămâne o enigmă.

lista cadouri mos Craciun

”Dragă moșule, sunt evreu, dar eu chiar te iubesc mult! Poți să-mi aduci însă un cadou. Dacă nu știi cum arăt, află că sunt brunet, am ochii căprui și am 9 ani”, i-a scris altcineva moșului.

scrisoare mos Craciun

Hotărât, un copil i-a spus moșului simplu: ”Îmi doresc pizza”.

daruri mos Craciun

Imediat după lansarea filmului ”Titanic”, o fetiță i-a scris moșului: ”Dragă moșule, e un singur lucru pe care mi-l doresc. Să îl aduci pe Leonardo DiCaprio la mine acasă, pentru că cred că e drăguț și mi-ar plăcea să-l întâlnesc. Dacă poți să faci asta, o să-ți fiu foarte recunoscătoare. Multumesc, moșule”. Scrisoarea e semnată de o fetiță de 9 ani.

cerere catre mos Craciun

Iată și ce i-a scris moșului un băiețel furios: ”Dragă moșule, alias mama sau tata, te urăsc pentru că mi-ai ruinat Crăciunul!”

mos craciun scrisoare

Vezi și Lista magică pentru Moș Crăciun – modul ideal de a face economii de Sărbători fără să-ți frustrezi copilul

Citește și: