Am vrut să știm de la jurnalistul Pro TV care e cel mai frumos cadou primit în 40 de ani, iar răspunsul ne amintește tuturor de copilărie. ”Cel mai frumos cadou pentru mine rămâne bradul de Crăciun așa cum îl primeam în copilărie, adus împodobit pe horn de către Moș, eu așa știam :)”.

Cât despre cea mai puternică amintire de Crăciun aceasta este ”ajunul magic petrecut în urmă cu 2 ani pe o plajă din Uruguay, într-un grup în care eram de la români la brazilieni, cu lună plină reflectată în ocean și când am cântat colinde împreună cu un celebru muzician sud-american și o soprană australiană ce cânta la Covent Garden. Iar eu aflasem de foarte curând că eram însărcinată”.

Fiica Amaliei a împlinit recent un an și se poate spune că e unul dintre cei mai plimbați copii. Nu mulți copii de vârsta Almei se pot lăuda că au fost în America de Sud. Iar după sărbători Amalia intenționează să o ducă din nou în Brazilia.

Amalia Enache Pro

Foto: Pro TV

Sarmale marca Amalia Enache

Ce nu lipsește de pe masa vedetei Pro de sărbători? ”Sarmalele cu afumatură de porc. Carne multă, orez puțin, doar cimbru și piper pentru gust suplimentar!”, a declarat Amalia Enache pentru Libertatea pentru femei.

Foto: Facebook

Citește și: