”Nu fiți ca mine! Folosiți cremă de plajă! Eu sunt idiotul care nu a folosit deloc așa ceva”, a spus actorul recent, într-un interviu, menționând că așa a ajuns să sufere de cancer de piele.

Actorul Hugh Jackman se luptă cu această boală din 2013 și deja a fost supus la șase intervenții, cea mai recentă în primăvara acestui an.

”Am părinți englezi (cu pielea deschisă), dar chiar nu contează ce fel de tip de piele ai, toată lumea e susceptibilă. Fiți deștepți”, a transmis actorul fanilor săi.

Referindu-se la boala care îi face viața un chin, actorul a mai spus: ”E cel mai ușor de prevenit boală din lume, așa că nu luați exemplul meu”.

În 2013, cea care l-a alertat și l-a trimis la control a fost soția sa, Deborah-Lee Furness. Medicul l-a avertizat de atunci că va mai fi nevoie de operații pe viitor. În prezent, starul din „Wolverine” merge la control la fiecare trei luni. „E noua normalitate pentru mine”, afirmă el.

Carcinomul bazocelular, de care suferă Jackman, se trateaza chirurgical. Netratat, acesta nu se extinde către alte parți ale corpului, dar poate deteriora serios țesutul din jurul său. În cazul actorului, zona cea mai afectată este nasul.

Foto: Instagram

Vezi și Melanie Griffith are cancer de piele! Boala a recidivat violent

Citește și: