Iubita lui, producătorul TV Anna Eberstein, în vârstă de 38 de ani, din Suedia, va naște cel de-al treilea copil al cuplului. Cei doi au un băiat venit pe lume în 2012 și încă un copil al cărui sex nu a fost anunțat, din 2015. Actuala sarcină a fost confirmată de mama Annei, judecător și important politician de stânga. Aceasta nu a dat amănunte, dar a spus că așteaptă încă un nepot, care va veni pe lume curând.

Hugh și Anna au venit împreună la Globurile de Aur, duminică, o apariție rară în doi. Vestimentația Annei nu a fost pe placul criticilor, ea venind îmbăcată în pantaloni de piele, botine cu toc, top negru, un colier și sacou. S-a îmbrăcat

De altfel, un ochi antrenat ar fi putut ghici sarcina, care nici măcar nu mai e la început, însă presa s-a abținut să speculeze de această dată.

Hugh Grant, de 57 de ani, mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu asiatica Tinglan Hong, fostă recepționistă într-un restaurant din Londra: o fetiță, Tabitha, de 6 ani, și un băiat, Felix, de 4 ani. Tinglan era însărcinată cu Felix când actorul aștepta primul copil cu Anna.

Citește și: