Revenit în echipa antrenorilor, Horia Brenciu a făcut dezvăluiri inedite într-un  interviu exclusiv  pentru protv.ro, în care a dezvăluit la ce să ne așteptăm de la noul capitol al a celei mai tari competiții a vocilor. Mai mult, el a vorbit și despre colegii lui. Brenciu a dezvăluit că Smiley, deși se află într-o relație cu Gina Pistol, el crede că artistul își caută prințesa și că speră ca Irina Rimes să câștige Vocea României

„ Sunt foarte emoționat grație tuturor vizitelor – practic, de când am intrat în cabină, în permanență intră cineva pe ușă spunându-mi ”Bine ai venit!”, ”Welcome back”, ”Bienvenue” și așa mai departe. Nu găsesc mai mare apreciere de la oameni decât să-mi spună că le-a fost dor de mine. Sigur că știu foarte bine ce se întâmplă în echipa de antrenori. Știu că avem o prințesă necăsătorită care își caută prințul, în persoana Irinei Rimes, știu că avem un prinț care își caută prințesa în persoana lui Tiberiu Andrei Maria alias Smiley și știu că avem un om care nu-și găsește locul, în persoana lui Tudor. Având în vedere că nici eu nu-mi găsesc locul, este prima echipă de antrenori din câte au existat vreodată în care sunt doi care nu-și găsesc locul. Sper să ni-l găsim împreună”, a declarat Brenciu pentru Protv.ro.

Brenciu a mărturisit că spear să nu rămână doar un sezon, ci mai multe, și le-a transmis fanilor să se aștepte la toate genurile de muzică.

„Să se aștepte la tango, rumba, bachata și merengue la final (râde). Să se aștepte la un spectacol sănătos, plin de dragoste. Mă bucur că anul 2019 mi-a adus surpriza asta, poate nesperată, mă bucur că sunt oameni care au avut încredere în mine și de aici din PRO și din țară. Sper să nu fie un sezon, sper că fie mai multe, sper să ne bucurăm de toate și sper să arătăm mai multă dragoste, mai multă distracție, pentru că eu cred că, astăzi, României din 2019 îi trebuie al naibii de multe zâmbete și bucurie și emoții de bună calitate”, a mai spus el.

Citește întregul interviu pe protv.ro.

Citește și: