Pentru asta, trebuie să-ți pregătești temeinic bagajul, însă nu numai ție, ci și familiei tale, motiv pentru care Varanda Mall te așteaptă cu reduceri de 30%, 50% și chiar 70% în majoritatea magazinelor din mall, pentru a-ți achiziționa articole vestimentare, încălțăminte, accesorii sau cosmetice la prețuri extrem de avantajoase.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Ghidul nostru, Dana Enache, ne-a sărit în ajutor și de data aceasta în ceea ce privește cumpărăturile de familie, în câteva dintre magazinele Veranda Mall, pentru a descoperi ținutele ideale pentru o vacanță la Bușteni sau oriunde, la munte.

Pentru că o excursie la munte presupune efort fizic, accesoriul ideal de care ai nevoie poate fi un ghiozdan, care este mult mai practic decât o poșetă sau o geantă normală.

De aceea, la Salamander găsești clasicul și elegantul ghiozdan negru, la prețul de 139 de lei, redus de la 199 de lei, care se potrivește la aproape orice ținută.

La C&A ai reduceri de până la 50% la articolele vestimentare și, având în vedere că e vorba de o excursie la Bușteni, ar trebui să te orientezi către haine sport și comode.

Pentru doamne și domnișoare, o alegere extrem de potrivită o reprezintă bluza în culori pastel, la prețul de 49 de lei. O altă culoare potrivită pentru munte este kaki-ul, așa că poți alege cu încredere un tricou redus la prețul de doar 29 de lei.

La Veranda găsești și o mulțime de hăinuțe pentru copii la reduceri. Pentru băieței, un pulover gri cu scris colorat are prețul de numai 19,90 lei, iar în combinație cu o pereche de pantaloni sport gri, pe care îi găsești la prețul de 35 de lei, formează ținuta perfectă pentru o excursie la munte.

Pentru că fetițele adoră hainele cât mai colorate, la Decimas o geacă roz se află la prețul de 49,99 lei, redusă de la 84,99 lei și se potrivește de minune cu o pereche de pantofi sport roz, pe care îi găsești la prețul convenabil de 39,99 lei.

Valiza este aproape gata, însă un articol vestimentar masculin pe care nu trebuie să-l omiți este perechea de pantalonii scurți gri, aflați la prețul de 59,99 lei, redus de la 119,99 lei.

În plus, Veranda Mall te așteaptă cu o mulțime de astfel de reduceri atrăgătoare, la o gamă extrem de variată de produse, potrivite pentru toate nevoile și dorințele: reduceri de până la 50% la articolele sportive din magazinele Decimas (aici vei găsi cu siguranță încălțămintea perfectă pentru o drumeție pe munte), L.C. Waikiki, C&A, H&M, Bizzar Boutique, Sensiblu, CCC, Deichmann și multe altele.

Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina de web www.verandamall.ro.