Gică Giurcă (42 de ani), un cântăreț de muzică populară din Târgu Jiu, a decis să își ia viața, în urma unei depresii, spune chiar iubita lui. Bărbatul a murit duminică (19 noiembrie), în secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, scrie Adevarul.ro.

Acesta a fost găsit cu ștreangul de gât de sora și de cumnatul lui, după cum relatează iubita artistului, pentru starpopular.ro. Mai mult, în timp ce se pregătea să facă gestul extrem era cu ea într-un apel video. Cântărețul a fost resuscitat și transportat la spital, dar starea acestuia a fost în continuare foarte gravă, astfel că a fost intubat pentru a fi menținut în viață. Gică Giurcă a murit duminică, 19 noiembrie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

gica-giurca-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu mine era pe live când a făcut ce a făcut. Cu mine se mutase și locuia în ultimul timp. Nu mai am putere la ceea ce am văzut, singura putere e să-l văd viu! 

Dacă se întâmplă ceva cu el, voi fi marcată pe viață. Au scris niște articole… în primul rând, nu a fost găsit de vecini. Când eram cu el pe cameră, a sunat-o pe sora lui și pe toată lumea să-și ceară iertare. Sora și cumnatul lui l-au găsit, era pe un islaz, nu în grădină, cumnatul lui i-a desfăcut funia de gât.

El ținea foarte mult la copii, la cele două fete. Cu o seară înainte le-am primit la mine, să fie lângă el, dimineață l-am dus la tatăl lui să-i taie niște lemne, vorbisem că plecăm la pește, era bine, nu avea în gând așa ceva, în niciun caz. Soția lui a venit la spital? Nici măcar nu a călcat!

Am încercat să-l susțin, începuse să învețe pentru școala de șoferi, i-am zis că-i dau mașina, scule pentru evenimente. Eram împreună de un an și ceva. Mi-a scris într-un mesaj: sunt la pământ, nu pot să mai îndur! Era de mult timp în depresie, mama lui a murit anul trecut, iar de când a pierdut-o spunea mereu că vrea să se ducă la ea”, a declarat iubita lui Gică Giurcă pentru Star Popular.

Pe pagina acestuia de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe din partea prietenilor. „Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi, ne-ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!“, este unul dintre numeroasele mesaje.

Giurcă a lăsat și un ultim mesaj pe pagina de Facebook, în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. Acesta cânta frecvent la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de gestul sinucigaș avusese o reprezentație. „Vreau să vă cer scuze tuturor cărora le-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a fost mesajul bărbatului.

Fosta iubită a lui Gică Giurcă: „Te iertam oricum, cum te-am iertat și până acum”

Pe 18 noiembrie, cu o zi înainte ca Gică Giurcă să se stingă din viață, fosta concubină și-a vărsat amarul, pe Facebook: „Scoală-te, sufletul meu, că te iert, vino acasă lângă mine și copiii tăi, nu trebuia să faci din astea…Te iertam oricum, cum te-am iertat și până acum, că tu știai că te iert… Ne-ai lăsat singure pe toate trei, suntem singure pe lume, fă-te bine și vino acasă. Ne mai certam noi, că în orice familie sunt certuri, dar nu știu ce te-a determinat să faci acest gest. Dumnezeu e cu tine, te iubește, noi te știm puternic. Te iubim”, a fost mesajul publicat de femeia cu care solistul avea două fete.

Din păcate, ea a revenit cu anunțul decesului solistului, care a murit duminică, 19 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea, de ce ne-ai lăsat singure, tu erai un om plin de viață, nu știu de ce ai facut chestia asta, te iubesc și te voi iubi toată viața”, este mesajul femeii.