Imaginile cu un tânăr de 30 de ani care stă la fereastra de la etajul doi a unui spital au făcut înconjurul lumii, oamenii fiind emoționați de gestul acestuia.

Mama lui a fost infectată cu COVID-19 și internată de urgență  în stare gravă. Băiatul a vrut să fie alături de cea care i-a dat viață în aceste momente cumplite pentru ea, însă medicii nu i-au dat voie din cauza protocolului de siguranță.

Pentru că nu a vrut sub nicio formă să o abandoneze, tânărul Jihad Al-Suwaiti din Palestina, a găsit o altă soluție pentru a fi alături de mama lui, în ciuda interdicției primită de la medici. Potrivit  Il Messaggero, în fiecare noapte, acesta se cățăra la fereastra camerei de  la terapie intensivă, unde se afla mama  lui, și o veghea de la fereastră. Scena s-a repetat pentru aproape o săptămână, până când femeia și-a dat ultima suflare.

Starea de sănătate a  lui Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, s-a deteriorat rapid din cauza faptului că femeia suferea și de leucemie, iar din păcate medicii de la spitalul Hebron nu au putut să-i mai salveze viața.

„Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind, am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat întreg mapamondul, chair și pe diplomatul ONU Mohamad Safa, care a postat pe pe Twitter un colaj și un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea uriașă  pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.