Așa, neobosit fiind, el va avea un turneu la începutul lui martie, de pe 2 pe 13 martie, ajungând în mai multe orașe, Constanța, Ploiești, Pitești, Focșani, Târgu Ocna, București, Târgoviște, Piatra Neamț, Iași, Dorohoi, Bacău, Botoșani! Apoi, din pricina pandemiei, concertul pop-simfonic al artistului Paul Surugiu-Fuego, care ar fi trebuit să aibă loc pe data de 1 martie 2022, la Sala Palatului din București, are parte de ultima sa reprogramare! Este vorba despre data de 15 mai 2022, de la ora 20.00, atunci când cu siguranță, indiferent de situație, concertul se va susține.

Din păcate acum s-a prelungit starea de alertă, iar concertele pot fi susținute doar cu 30% din capacitatea sălii, ceea ce nu poate susține cheltuielile și nici nu poate cuprinde toți spectatorii care au deja bilete achiziționate, mai ales că în București, în prezent, rata de infectare COVID 19, este foarte mare. Biletele pe care le-ați achiziționat rămân valabile fără nici un fel de problemă și vă mulțumim că le-ați păstrat și așteptați, alături de artiști, să puteți fi parte a acestei povești minunate!

 Mai apoi, pe data de 20 martie, va începe sezonul 8 al emisiunii ”Drag de România mea!”, la TVR 2, de la ora 15.00! Până atunci, duminica aceasta, la TVR 2, de la ora 15.00, aveți parte de o gală, în care puteți descoperi lucruri interesante, puteți vedea eroi celebri în alte ipostaze și puteți asculta muzică bună din România și de peste Prut – celebra Marina Almășan, Jorge, trupa Millenium, Andrei Duban, și Mihaela și Ciprian Istrate!

”V-am promis că la începutul lui martie întâmpinăm primăvara împreună, cu muzica de dragoste, cu șlagărele mele și multe surprize! Voi concerta alături de band-ul meu, în cadrul spectacolului ”Te regăsesc, primăvară”! Vom aduce un strop de bună dispoziție, emoție și romantism, cântece pe care le știți și le iubiți, dar și premiere, de care sigur vă veți îndrăgosti! Va fi un concert de stare, la care vreau să uitați de probleme și pentru câteva momente să vă bucurați de muzică! Veți vedea mai jos și câteva evenimente speciale, în care vom celebra Ziua Femeii și a Mamei, prin seri de poveste! Vă așteptăm cu drag să ne fiți aproape și sunt sigur că muzica ne va aduce împreună din nou! Pe 15 mai sper să pot susține concertul de la Sala Palatului, fiind ultima reprogramare a acestuia!”

Paul Surugiu-Fuego

Iată unde va concerta Fuego în luna martie