Fuego - concert de Crăciun

În avans, artistul, pe pagina sa de Facebook, a anunțat că a pregătit mai multe momente speciale fanilor și admiratorilor săi. Unul dintre acestea va ieși în colaborare cu LIBERTATEA, partener media al artistului, miercuri, 9 decembrie. Este vorba despre CD-UL de colinde și cântece de iarnă marca Fuego – POVEȘTI DE CRĂCIUN! Iată ce precizează Fuego pe pagina sa de FACEBOOK – Fuego Music :

„Se spune că de Crăciun trebuie să devii mai bun! Nu știu dacă e regulă, dacă trebuie să fie adevărată și nici măcar cât de respectată e nu știu cu exactitate! 

Ce știu sigur e faptul că a început luna cadourilor și că eu vreau să vă răsfăț toată luna decembrie cu surprize spectaculoase! Credeți-mă, de copil știu că un cadou, fie că e mare, fie că e mic, înseamnă o dovadă de atenție, un simbol, un gest al aprecierii și al dragostei! 

Astfel că, miercuri, 9 decembrie, la toate chioșcurile de difuzare a presei va apărea un CD cu mine spunând în cântec „POVEȘTI DE CRĂCIUN”. E cel mai potrivit cadou pentru pentru luna decembrie, căci am strâns acolo câteva din cele mai frumoase cântece de iarnă compuse de mine în ultimii ani! 

Tot în decembrie, în cadrul turneului ACASĂ DE CRĂCIUN, lansez un super DVD – ARTĂ PENTRU ETERNITATE – PARTEA I, ce cuprinde câteva din piesele mele de dragoste cântate în platoul emisiunii FAVORIT! Desigur, am și calendare, gata ieșite din tipar, pentru 2016! Pe toate acestea voi oferi autografe, după fiecare spectacol! Aștept de acum și surprizele de la voi!”

Afis ACASA DE CRACIUN

Totodată, Fuego va realiza și câte o expoziție de pictură în fiecare oraș în care va concerta, ponind de la Adjud, continuând cu Focșani, Galați, Tulcea, Constanța, Mangalia, București, Brașov, Bacău, Târgu Neamț, Piatra Neamț, Iași, Hârlău, Bârlad, Huși și Ploiești!