Astfel, cei care vor colinda și vor aduce veselia în casele românilor, de Crăciun sunt mari artiști ai României, care vă aduc colinde, muzică de petrecere, cântece vechi și noi, emoții și energie, magie și povești frumoase.

Irina Loghin ne va spune bancuri, va schimba patru ținute, va colinda și ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar și în duet alături de Paul Surugiu. Formidabila Corina Chiriac ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne poartă în lumea șlagăreleor sale și face și o dedicație de colecție românilor.  Mirabela Dauer ne va emoționa cu glasul ei special, ne va binedispune și va face ca atmosfera să fie deplină. A pregătit două dintre cele mai frumoase și sensibile cântece din repertoriul ei!

Gabriel Dorobanțu ne propune șlagăre, dar și o premieră, într-un moment spectaculos. Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce așteptări are de la noul an și face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Avem parte și de colind tradițional adus de Valeria și Traian Ilea, doi artiști speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei ne spun cum sunt sărbătorile în Ardeal și ne cântă unul dintre cântecele lor de succes.

Sanda Ladoși ne emoționează cu glasul său și cu una dintre cele mai frumoase melodii despre această perioadă. Margareta Clipa ne arată cum sunt sărbătorile tradiționale în Bucovina, ne încântă cu glasul său, în costum autentic și ne încinge la o horă moldovenească.

Îndrăgitul artist Vlad Crețu, solistul trupei Supermarket, va putea fi văzut într-o ipostază inedită, cea de pianist! Show-ul va fi unul elegant, plin de efervescență și o stare de bine, perfectă pentru prima zi de sărbătoare! Locația este una exclusivistă, Palatul Noblesse din București, iar decorațiunile sunt dintre cele mai speciale, astfel că întreaga atmosferă va fi una demnă de cele mai frumoase palate din lume!

Iar noaptea dintre ani o puteți petrece tot la TVR 2, în FUEGOVELION – DIN COLECȚIA DE ANUL NOU!”, un program plin de vedete, de muzică bună, de atmosferă de sărbătoare și multe surprize. Va fi o seară memorabilă, cu nenumărate premiere și cântece pe care le iubiți cu siguranță! Mari nume vă vor intra în case, de la ora 23.30 până târziu în noapte, alături de Paul Surugiu! Printre mulții invitații se numără marele actor FLORIN PIERSIC, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Lora, alături de care Fuego va lansa un super-duet, o colaborare inedită, Elena Gheorghe, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn, Marcel Pavel, Marina Florea, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu, Petre Geambașu, Doina Spătaru! 

Paul Surugiu-Fuego vă așteaptă cu nerăbdare să-i fiți aproape! „Dragii mei, îmi doresc ca sărbătorile acestea să vă fie pline de liniște și să încercați să vă uitați la programe pline de optimism și de muzica frumoasă a românilor! Ce vreau pentru mine, vreau și pentru voi în noul an – o normalitate, libertate, mai multă sinceritate și omenie, sănătate și împăcare cu sine! S-aveți sărbători luminate, de Rai colindate!”