Vestea că Lorenzo Lazo (68 de ani) și-a găsit alinarea după pierderea lui Edith Gonzalez în brațele altei femei, la nici 6 luni de la moartea tragică a soției sale, i-a luat prin surprindere pe fanii îndrăgitei actrițe.

Cu atât mai mult cu cât noua lui iubită, Lourdes Pelaez (44 de ani), semăna fizic izbitor de mult cu regretata lui soție, Edith Gonzalez.

Lorenzo-si-iubita-lui-sarbatoresc-2-anid-e-relatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă acum, după 2 ani și jumătate, de la debutul relației care i-a scandalizat pe fanii actriței argentiniene, Lorenzo Lazo a anunțat că relația lui cu Loudres a ajuns la final.

„A fost o oportunitate care a început și s-a încheiat și de care am fost foarte mulțumit”, a declarat el, explicând și cum a reușit în tot acest timp să-i păstreze vie imaginea fostei soții, răpuse de cancer, la doar 54 de ani.

„Au fost trei ani de recompunere personală. Au fost trei ani de afecțiune și amintiri și de mari satisfacții din partea oamenilor care, în toată această perioadă, i-au păstrat vie memoria”.

Răspunzând celor care l-au criticat pentru că s-a aventurat într-o nouă relație atât de rapid după moartea soției sale, Lorenzo Lazo a spus: „Oamenii digeră tristețea în mod diferit. Eu văd o persoană foarte critică în fiecare dimineață în fața oglinzii și acesta este motorul care mă conduce în fiecare zi. A fost o relație adevărată, profundă, angajată și, atât timp cât a durat, a fost completă”, a spus el.

Văduvul lui Edith González urmărește încă filmele în care a jucat defuncta sa soție

„Sunt foarte încântat să văd că telenovelele ei continuă să fie difuzate în diferite părți ale lumii, că fan clubul ei este încă activ, este o sursă de satisfacție. De asemenea, cred că fiecare minut de emisie este un omagiu adus muncii ei artistice căreia și-a dedicat viața”, s-a confesat presei Lorezo Lazo.

Edith González și Lorenzo Lazo au fost căsătoriți 10 ani, până când actrița argentiniană s-a stins din viață, pe 13 iunie 2019, din cauza cancerului ovarian cu care s-a luptat timp de 3 ani.

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Edith Gonzalez, alături de tatăl ei. Ce schimbată e Constanza

xGestul emoționant făcut de fiica lui Edith Gonzalez la doi ani de la moartea actriței. A rupt inimile tuturor