Kirill Shamalov, fostul soț al Katerinei Tikhonova, fiica cea mică a lui Vladimir Putin, a fugit din Rusia, cu noua lui iubită, fiica unui general rus FSB. Cei doi s-au refugiat în Dubai, acolo unde bărbatul și-a sărbătorit cu mare fast și ziua de naștere.

2015 „Oil&Gas Industry: Innovation” ForumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Kirill e considerat unul dintre tinerii miliardari ai Rusiei și a reușit din nou să atragă atenția presei. El a împlinit 40 de ani pe 22 martie și a avut parte de o petrecere de lux cu ocazia zilei lui de naștere. El a sărbătorit cu mare fast, iar imaginile au ajuns pe internet, iscând un adevăart scandal.

Shamalov este fostul soț al Katerinei Tikhnonova, în vârstă de 35 de ani, fiica lui Vladimir Putin și fostă dansatoare. Cei doi s-au căsătorit în 2013 și au divorțat cinci ani mai târziu.

„În timp ce toată lumea din țară își strânge cureaua, iar afacerilor și industriei li se încredințează roluri cheie în salvarea economiei, fostul ginere al lui Vladimir Putin, acționar miliardar al Sibur [gigant petrochimic] Kirill Shamalov, își rtrăiește viața”, a dezvăluit postul Telegram VchK-OGPU, potrivit Daily Mail.

După două mariaje eșuate, fostul ginere al lui Puțin se iubește, în prezent, cu Anastasia Zadorina (33 de ani), un designer cunoscut și fiica unui general al serviciilor secrete extrem de influent în FSB, care joacă un rol cheie în invazia lui Puțin în Ucraina.

Anastasia a găzfduit o petrecere pe cinste în hitelul Burj Al Arab din Dubai pentru a sărbători aniversarea de 40 de ani a iubitului ei, departe de sancțiunile de la Moscova.

Petrecerea a fost „doar pentru elită și s-a desfășurat în condiții de secretizare sporită, având în vedere evenimentele actuale din Ucraina”, a explicat postul.

„Alături de Shamalov, oaspeții au fost primiți și de noua lui iubită, fiica generalului FSB, Anastasia Zadorina. Sursele spun că va urma în curând o nuntă”, mai scrie Daily Mail.

Anastasia Zadorina are o afacere cu haine, ea fiind ceacare se ocupă de ținutele echipei olimpice a Rusiei. Tot pe Telegram s-au făcut publice și detalii din viața de cuplu a celor doi bogătași ruși: „Kirill a plecat în Emiratele Arabe alături de fiica generalului FSB, fondatoarea brandului rusesc olimpic, Anastasia Zadorina, acum aproape o săptămână. Au de gând să se odihnească acolo până ce trec aceste vremuri tulburi. Dimineața sunt la plajă, iar seara merg la karaoke”.