Chiar dacă era sceptică în privința unei noi relații după divorțul de Boris Becker, Lilly Becker (46 de ani) se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat care seamănă ca două picături de apă cu fostul mare tenismen.

Lilly și noul său partener, sosia lui Boris Becker, au fost surprinși de paparazzi la bordul unui yacht, în Ibiza, în ipostaze foarte fierbinți.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE 
 – Incarcerated former German Tennis player Boris Becker’s ex-wife Lily Becker pictured with her new boyfriend Boris lookalike Thorsten Weck having a great time on a yacht in Formentera.
*PICTURES TASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Potrivit site-ului german de știri Bunte, noul iubit al lui Lilly se numește Thorston Weck și deține o agenție de management sportiv care consiliază sportivi și cluburi profesioniști.

Jurnaliștii germani mai susțin că el și Lilly sunt împreună de câteva luni, după ce s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Niciodată să nu spui niciodată

Lilly și Boris au format un cuplu 13 ani, dintre care care 9 ca soț și soție, timp în care a venit pe lume şi fiul lor, Amadeus.

După divorțul din 2018, Lilly, fost model de origine olandeză, declara că nu are de gând să intre într-o relaţie cu un alt bărbat, chiar dacă recunoaştea că a frecventat o cunoscută reţea online de dating. „Am încercat Tinder pentru o vreme, dar acum am renunţat. I-am dat cei mai buni ani ai mei şi la fel a făcut şi el. Îl voi iubi întotdeauna şi el mă va iubi întotdeauna”.

În prezent, Boris Becker se află în închisoare, acolo unde ispășește o peseapsă doi ani și jumătate de închisoare de un tribunal britanic. El a fost găsit vinovat de evaziune fiscală și încălcarea legislației britanice privind insolvența. Becker s-a declarat falit în 2017, datorându-le creditorilor circa 50 de milioane de lire sterline.

Citește și: A fost de o frumusețe fără seamăn, însă azi e de nerecunoscut. Cele mai recente fotografii cu Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, i-au șocat pe fani

xMisterul din jurul stării de sănătate a lui Céline Dion se adâncește: a dispărut complet și de pe rețelele sociale. Presa franceză a dezvăluit noi fotografii impresionante cu artista