Și asta, după ce în 2004, Amanda se afla în culmea succesului. Prezenta pe podiumuri pentru cele mai mari case de modă și a fost una dintre finalistele de la celebrul concurs  „America’s Next Top Model”, prezentat de  Tyra Banks, fostul îngeraș Victoria’s Secret.

Amanda Swafford, în 2014SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: A fost poreclită „Corpul” pentru silueta ei impecabilă și nu are pic de celulită. Supermodelul Elle Macpherson și-a dezvăluit secretul. Cum reușește să arate și la 53 de ani ca la 20

A urcat pe podium pentru designeri celebri

Ajutată de atuurile ei fizice: cu părul blond, ochii albaștri, tenul alb, înaltă și afișând o siluetă de invidiat, părea că Amanda avea lumea la picioare, fiind căutată de designeri celebri și primind contracte foarte bine plătite. Ea a fost imaginea și pentru una dintre cele mai mari companii de jeanşi din lume, Levis, însă succesul ei nu a continuat la nesfârșit.

Pe măsură ce a avansat în vârstă, frumusețea ei a pălit și ofertele de muncă au dispărut. După doar un deceniu, la 25 de ani, Amanda abia a reușit să obțină un job part-time de stilist, însă trăia la limita sărăciei. Într-o zi, aceasta și-a pierdut un dinte din față și a decis să lase rușinea și tot și a cerut ajutorul oameniilor de pe internet. Ea a recunoscut că e falită și a rămas fără dinți și îi implora pe oameni să o ajute să strângă 5.000 de dolari ca să-și pună un nou implant, făcându-și cont și pe pagina GoFundMe.com.

Amanda a câșigat imediat mila oamenilor care au sărit cu bani să o ajute, dar și cu oferte de muncă. Astfel, femeia, în vârstă de 38 de ani, și-a făcut implantul și a reușit să se pună din nou pe picioare și să ducă o viață decentă, alături de fiul ei. În plus, ea a început chiar să apară din nou în pictoriale și pare fericită.

 

Citește și: