Katherine McCulloch (24 de ani) a primit în urmă cu patru ani o veste îngrozitoare. Medicii i-au spus că în ciuda dorinței ei de a deveni mamă, acest lucru nu se va întâmpla niciodată pentru că este infertilă din cauză că suferă de o formă extrem de rară de boală inflamatorie pelvină.

Deși își pierduse orice speranță, la scurt timp,  ea și partenerul ei de viață, Aaron Tricker, au avut parte de surpriza vieții lor.  Katherine avea dureri mari de burtă și a mers de urgență la spital, unde a aflat că este însărcinată cu gemeni, vestea uimindu-i până și medici. Astfel, în urmă cu doi ani, ea a adus pe lume doi băieți gemeni, Brayden și Logan.

A născut două fete gemene în decembrie

Mai mult, bucuria ei și a lui Aaron a devenit și mai mare, după ce la câteva luni a aflat că a rămas iar însărcinată, tot cu gemeni, considerând că acest lucru este un „adevărat miracol”. Tânăra a născut încă două fete gemene, Rhea și Lyra, în luna decembrie a anului trecut,  devenind mama a patru copii în doar 18 luni.

„Este un adevărat miracol. Nu putem să descriem în cuvinte cât de norocoși ne simțim să avem o familie completă după ce ni s-a spus că nu vom avea niciodată vreun copil. Am fost distrusă de durere când mi-am zis că nu voi fi niciodată mamă.  Să ai un set de gemeni este ceva incredibil, dar să fii binecuvântat cu încă doi copii gemeni și totul într-o perioadă atât de scurtă, este de-a dreptul minunat”, a declarat proaspăta mămică pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Potrivit specialiştilor din domeniu, șansele ca o mama să aibă gemeni în două sarcini consecutive sunt de 1 la 700.000, însă să îi faci la o perioadă atât de scurtă de doar 18 luni este ceva extrem de neobișnuit.

Fotografi: Northfoto