În 1990, actrița a fost desemnată de revista People cea mai frumoasă femeie din lume și se poate lăudă în continuare cu un fizic de invidiat. Însă, desi spunea că își va accepta vârsta și nu va abuza de operațiile estetice, astăzi intervențiile pe care și le-a făcut la nivelul feței i-au schimbat total fizionomia și i-au știrbit din frumusețea care a făcut celebră. Ea „și-a sters” toate ridurile de pe chip.

Fosta „Catwoman”, care împlinește 64 de ani pe 29 aprilie, declara într-un interviu mai vechi că a acceptat că nu mai arată ca la 30 sau 40 de ani, dar cu toate acestea se pare că în ultimii ani a abuzat de diverse tehnici și tratamente de reîntinerire.

*EXCLUSIVE* Michelle Pfeiffer steps out in a comfy black ensemble for a few errandsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Dacă consider că voi arăta mai bine, voi apela la operații estetice. Sunt total de accord cu ele”, a declarat diva pentru Inquistr.com, în urmă cu câțiva ani, ceea ce a și făcut.

Mai mult, în 2006 ea a recunoscut că și-a făcut lifting facial. „Cu siguranță văd că m-am schimbat, dar încerc să nu fac mare caz din asta. Cu toții îmbrătrânim, trebuie doar să acceptăm acest proces”, a mai spus Pfeiffer.

Michelle Pfeiffer recunoaște că nu a avut grijă de tenul ei

Michelle recunoaște că în tinerețe nu prea acorda prea multă atenție tenului ei, iar acum se văd efectele. Dacă nu avea nicio problemă cu exercițiile fizice și chiar se ținea de ele, nu poate să spună același lucru și despre mâncatul sănătos. Ea recunoaște că nu putea să se abțină de la popcorn, drajeuri sau de la macaroane cu brânză.

„Nu am făcut nimic să-mi păstrez frumusețea. Am fumat mult, am mâncat tot ce am vrut și mă spălam cu săpun pe față ca să mă demachiez. Oamenii erau îngroziți de felul în care îmi tratam pielea”, a mai spus Michelle, recunoscând că am folosește creme cu protecție solară pentru ten și a devenit vegană.

„Tot ceea ce îmi doresc este să nu ajung să arăt ca o figură de ceară”, a mai mărturisit Michelle pentru People.

Maryam Zamani, medic estetic și chirurg oculoplastic, a analizat fața vedetei pentru ziarul britanic The Telegraph și susține că celebra actirță a apelat la injecții cu botox în frunte, între sprâncene și sub zona ochilor pentru a diminua ridurile. Mai mult, el susține că actrița și-a injectat și buzele și obrajii pentru a le menține volumul, dar are și câteva intervenții chirurgicale.

„Din punct de vedere chirurgical, pare că și-a făcut  blefaroplastia pleoapelor superioare pentru a elimina excesul de piele”, spune dr. Zamani, precizând că se vede că și-a făcut lifting facial și la gât, pielea din jurul gurii fiind extrem de întinsă.

Foto: profimedia

Citește și: