Sânii mici și rotunzi

Se spune despre femeile cu sânii mici și rotunzi că sunt romantice și iubitoare, sensibile și foarte atașate de partener. Dacă au deplină încredere în el, îi oferă totul, fără rezerve, și știu cum să întrețină pasiunea în cuplu.

Sânii mari și plini

Trădează o personalitate puternică, orientată spre interesele personale și dominatoare. Sunt femei care au mare încredere în ele, deoarece bustul lor frumos le ajută adesea în fața bărbaților. Știu să stârnească pasiuni, dar nu se implică prea mult într-o relație, considerând că partenerul trebuie să ofere totul.

Sânii de forma perelor

Sunt caracteristici femeilor introvertite, nesigure pe ele și care adună tot felul de complexe, oricât de frumoase ar fi. Nesiguranța lor le face să fie foarte circumspecte în dragoste, preferă să respingă de la bun început un bărbat, decât să sufere un eșec în dragoste. Este nevoie de multă răbdare și de sinceritate pentru a le cuceri.

Sânii lunguieți

Sunt specifici unei personalități sportive și dinamice. Posesoarele acestor sâni își cunosc foarte bine valoarea și atuurile, știu să se impună dacă este cazul, dar sunt femei echilibrate și de încredere. În intimitate, sunt amante înfocate, la fel de active ca în viața de zi cu zi.

Ce alte secrete mai trădează forma sânilor

Sânii cu sfârcuri ridicate trădează o femeie căreia îi plac experiențele, dar care este foarte exigentă în dragoste și în pat. Dacă nu găsește partenerul potrivit, nu se implică niciodată emoțional.

Sânii cu sfârcurile lăsate sunt mai degrabă specifici femeilor mămoase și grijulii, care fac totul pentru a-și satisface bărbatul iubit. Ele pot trece cu vederea multe defecte la bărbați și pot face multe compromisuri pentru liniștea în familie.

sursa foto: 123rf.com