Iată cele mai frumoase flori de Dragobete, florile iubirii care vorbesc despre cele mai sincere sentimente ale celui care ți le oferă. Aviz tuturor bărbaților!

Cumpărați flori cu mesaj de Dragobete, de Mărțișor și de Ziua Femeii! Iată ce transmit cele mai frumoase flori asociate cu iubirea, afecțiunea și admirația față de femeie!

Trandafirii roșii

Dintotdeauna, mesajul trandafirilor roșii a fost asociat cu iubirea aprinsă, cu pasiunea și dragostea înflăcărată. Bărbatul care oferă trandafiri roșii își oferă inima odată cu ei.

Trandafirii de un roșu aprins, închis la culoare, vorbesc despre o pasiune profundă, care nu va înceta niciodată. Trandafirii de un roșu deschis vorbesc despre sentimente romantice și afecțiune plină de căldură.

Lalelele roșii și roz

program complet Simfonia lalelelor 2019

O altă floare tradițională asociată cu dragostea este laleaua. Iar lalelele roșii și roz sunt cele mai potrivite pentru cumpăra primăvara florile iubirii de Dragobete. Lalelele roșii vorbesc despre dragoste sinceră și fidelă, lalelele roz vorbesc despre o iubire care nu este încă împărtășită.

Bujorii albi și roz

secretele bujorilor

Bujorii sunt flori iubite din Antichitate și deosebit de prețuite pentru parfumul și pentru frumusețea lor spectaculoasă și delicată.

Pentru a exprima iubirea, trebuie să cumperi bujori albi și parfumați care înseamnă admirație și dăruire totală. Bujorii roz vorbesc despre o dragoste abia începută cu multă speranță și încredere.

Liliacul mov

Adesea în multe povești romantice, liliacul mov reprezenta dragostea la prima vedere, pasiunea crudă de tinerețe, inocența și încrederea totală în celălalt.

Liliacul mov vorbește despre o dragoste tinerească, idilică, jucăușă și totodată puțin geloasă.

Garoafele roz

Acum câteva secole, garoafele albe și roz erau folosite adesea la nunți, în buchetele mireselor. Garoafa roz simbolizează iubirea pură, sentimentele profunde, romantice, fidelitatea, afecțiunea și tandrețea. Garoafele albe simbolizau fecioria, puritatea și inima inocentă a tinerelor mirese, iar garoafele roz  simbolizau dragostea împărtășită a unor tineri aflați la prima lor iubire.

Orhideea roz

Printre florile iubirii cele mai deosebite se numără orhideele roz. Ele simbolizează o femeie frumoasă, delicată, sofisticată, pentru care bărbatul nutrește o profundă admirație și pasiune.

Orhideele roz sunt folosite adesea în aranjamentele florale dedicate iubitelor și amantelor. Ele îmbină dragostea posesivă, gelozia cu pasiunea profundă și dăruirea din partea admiratorului.

Floarea soarelui

Floare de vară, iubitoare de lumină și căldură, floarea soarelui este asociată cu dragostea, loialitatea și devotamentul din timpuri vechi. Este o floare care vorbește despre bucuria căsniciei, despre trăinicia familiei, despre iubirea așezată, profundă, fidelă până la moarte.

Așa cum legenda spune că frumoasa floare galbenă îl urmează pe soare cât este ziua de lungă, așa și soția devotată îl va urma pe soțul ei cât este viața ei de lungă.

Nu-mă-uita

Micuțele flori albastre de nu-mă-uita se folosesc adesea în buchetele cu flori albe și roz dedicate femeilor iubite. Aceste floricele vorbesc despre fidelitate, despre armonia vieții de cuplu, despre amintirile comune și bucuria traiului în doi.

Pasărea paradisului

Din ținuturile exotice au ajuns și la noi florile spectaculoase numite Pasărea paradisului. Petalele portocalii seamănă cu niște aripi larg deschise spre viitor, protejând parcă o pasăre mică și fragilă, de culoarea albastră care reprezintă speranța în dragostea celuilalt.

Această floare reprezintă pentru îndrăgostiți bucuria, surpriza, romantismul și pasiunea.