Vitamina C (acidul ascorbic) este un nutrient important pentru organism, însă corpul nostru nu îl poate sintetiza pentru că nu există o enzimă care să facă acest lucru. De aceea, vitamina C trebuie procurată din hrană și/sau aplicată pe piele. Însă, este o vitamină instabilă, care se degradează rapid prin oxidare (aproximativ 50% din ea se distruge după 30 de minute), nu pătrunde în dermă și își pierde foarte repede eficiența pentru că nu este stabilă la lumină sau aer.

INOVAȚIE

COSMETIC PLANT a creat Vitamina C Tetra, o formă inovativă liposolubilă a vitaminei C clasice, cu o rată de pătrundere în țesut de 3 ori mai mare, mult mai stabilă la oxidare, lumină puternică și temperatură înaltă. Aceasta își menține proprietățile timp îndelungat și nu irită, convertindu-se în vitamina C în totalitate, odată pătrunsă în piele.

Beneficiile Vitaminei C Tetra

  • combate efectele radicalilor liberi pentru mai mult timp (până la 40 de ore de activitate)
  • reduce ridurile
  • îmbunătățește textura și luminozitatea pielii
  • stimulează activitatea celulară și producerea de colagen cu 50% (față de 25% în cazul vitaminei C clasice)
  • inhibă producerea de melanină cu până la 80%
  • are efect antiinflamator în cazul persoanelor care se confruntă cu acneea sau rozaceea, reducând vizibil inflamațiile și urmele lăsate de acestea

Pe lângă Vitamina C Tetra, fiolele mai conțin și un complex mineral activ care îmbunătățește oxigenarea și metabolismul celular, limitând producția radicalilor liberi; pantenol (provitamina B5) cu proprietăți recunoscute de hidratare și de accelerare a regenerării celulare; extractul de citrice bogat în vitamine cu efect tonic, energizant și revigorant.

Astfel, tenul va fi vizibil mai luminos, catifelat și ferm.

Veste bună este că fiolele cu Vitamina C Tetra sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. Produsele cu Vitamina C Tetra pot fi incluse în rutina de îngrijire zilnică și în combinație cu cremele preferate din aceeași gamă: 30+, 40+ și 50+ sub forma de seturi SKIN BOOST.

Descoperă beneficiile fiolelor cu Vitamina C Tetra și oferă un boost de energie tenului tău.

Mai multe detalii despre produs și ale recomandări pe www.cosmeticplant.ro