Seria de filme romantice din aprilie începe în a doua zi din lună, când vizităm „Farul lui Moriah” („Moriah’s Lighhouse”, 2022) și facem cunoștință cu eroina titulară (Rachelle Lefevre). Aceasta este o artistă care prelucrează artizanal lemnul și care își propune să restaureze un far local. Însă arhitectul american Ben (Luke Macfarlane) îi dă planurile peste cap. Apoi asistăm la o „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021): bloggerița de călătorii Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra casa visurilor ei, dar clădirea e amenințată de un hidrobaraj construit de inginerul Riley (Morgan David Jones).

O săptămână mai târziu, pe 9 aprilie, primim o porție de „Dragoste și glamping” („Love & Glamping”, 2020). În film, Katie (Emilie Ullerup, care era însărcinată în 4 luni, în timpul filmărilor) trebuie să scrie un articol despre un resort de glamping de lux. Cum reușește să treacă peste reticența legată de ideea de camping în aer liber? Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell). Pe cel din urmă actor îl revedem apoi în „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2021), în care joacă rolul ghidului unei fotografe care caută o cascadă celebră – Amy (Cindy Busby) – și care găsește ceva mult mai prețios, pe traseu.

Pe 16 aprilie este programat filmul „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”, 2021). În poveste, Carly (Janel Parrish) visează la iubitul ei din facultate și încearcă să-l impresioneze cu ajutorul lui Nick (Marco Grazzini). Dar ajunge să-și dea seama că bărbatul perfect pentru ea nu e cine credea. Seria de filme romantice Primăvara iubirii de la DIVA se încheie cu „Un sărut la miezul nopții” („A Midnight Kiss”, 2018). În scenariu, organizatoarea de petreceri Mia (Adelaide Kane) apelează la ajutorul prietenului fratelui ei – David (Carlos PenaVega) – pentru o gală de amploare. Rezultatul? Descoperă dragostea!

Carly gets a second chance at romance with her college crush but isn’t sure how to impress him until her new friend Nick starts giving her advice. Soon she learns who the right man for her really is. Photo: Janel Parrish, Marco Grazzini Credit: ©2021 Crown Media United States LLC/Photographer: Luba Popovic

Nu uitați să vă luați porția de iubire de la DIVA și în luna aprilie, în după-amiezile de duminică, cu două filme romantice, care încep la ora 16:00!