Contul său de Instagram este urmărit de fani din întreaga lume, iar imaginile cu el în care își arată mușchii au fost preluate de ziare din întreaga lume, fiind cel mai iubit actor turc. Cele mai apreciate sunt fotografiile pe care starul din „Dragoste infinită” le-a făcut într-o vacanță în Italia, în care își afișează brațele bine lucrate, dar și cele în care este surprins pe plajă, la bustul gol.

Kemal din Dragoste InfinitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Burak a câștigat titlul de cel mai bun fotomodel din Turcia și a ieșit pe locul doi la competiția „Cel mai bun fotomodel din lume”, fiind un bărbat extrem de frumos, așa că nu e de mirare că toate femeile suspină când îl văd. Celebrul turc este absolvent al Facultății de Arte, secția Pictură, fiind un pictor foarte talentat. În puținul lui timp liber preferă să se relaxeze  în timp ce pictează sau desenează…mașini. El este pasionat de modelele vechi, vintage sau de epoca, iar colecția sa impresionantă ar putea fi expusă oricând într-o galerie de artă. Mai mult, Burak este pasionat și de fotografie și de câte ori surprinde o mașină o fotografiază.

Este pasionat de fotografii

Pe Burak Özçivit, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia,  îl puteți urmări în serialul fenomen „Dragoste infinita”, difuzat de Kanal D, de luni până vineri, interpretând rolul lui Kemal, un student în ultimul an la inginerie miniera al cărui țel in viata este să își câștige existența, însă el se îndrăgostește iremediabil de Nihan și va trebui să lupte pentru iubirea lui. Burak şi actrița Neslihan Atagul interpretează fără cusur rolurile celor doi îndrăgostiţi, reuşind să pună în scenă o poveste de dragoste uluitoare. Având în vedere succesul răsunător al acestui serial, toată lumea se așteaptă la un nou sezon al acestuia.