Înaltă, slabă,  cu părul lung și creț și ochi căprui, Deva pare bucățică ruptă din celebra actriță italiană, semănându-i leit. În plus, ea calcă pe urmele mamei ei, fiind pasionată de modă. Este deja fotomodel pentru casa de modă italiană, iar zilele trecute a făcut furori cu apariția ei la prezentarea colecției de primăvară-vară 2020 a brandului Italian, ce a avut loc la Milano, la Săptămâna Modei.

Deva este fotomodel la 14 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ca și Lily-Rose Depp, Kaia Gerber sau Georgia May Jagger, se pare că Deva are viitorul deja scris și va deveni un nume cunoscut în lumea modei.

Deva Cassel este fiica cea mare a  Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel

Celebra actriță italiană este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar actorul francez Vincent Cassel(52 de ani), nu a putut să-i fie fidel. El a dat cu piciorul unei căsnicii de 20 de ani, pentru a se distra alături de tinerele. Mai mult, el a mers din nou în fața altarului alături de un manechin, în vârstă de doar 22 de ani, Tina Kunakey, care l-a făcut din nou tătic.

Bellucci şi Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 8, şi Deva, în vârstă 14 ani. Mai mult, presa italiană susține că Monica și-ar fi refăcut și ea viața lângă un tinerel, Nicolas Lefebvre (36 de ani). Potrivit revistei Paris Match, cei doi formează un cuplu de doi ani, din mai 2017, dar Monica a confirmat relația abia la sfârșitul anului trecut, precizând că vrea să ia lucrurile ușor și să-și trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor. În ciuda diferenței de 18 ani dintre ei, cei doi s-ar fi căsătorit în mare secret. 

 

CItește și: