Fat Burner™ conține o asociere de extracte din plante care sunt de ajutor atunci când vrei să slăbești: Mate, Ceai-verde, Negrilică, Armurariu, Ghimbir, Piper-negru și colină (vitamină hidrosolubilă). Pentru acest produs, au fost selectate plante de bună calitate, garantându-se în acest mod cantităţi însemnate de substanţe biologic active şi o calitate înaltă a produsului finit. Plantele din acest comprimat sunt alese cu grijă, uscate și supuse extracției astfel încât substanțele benefice să fie conservate cât mai bine.

 

Fat Burner™ – Plante de ajutor pentru slăbit

Mate contribuie la controlul greutății și la degradarea lipidelor. Este de mare ajutor atunci când este asociat cu adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. Negrilica ajută la controlul glucozei sangvine. Armurariul contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului. Ghimbirul are proprietăți tonice. Va înlătura oboseala pe care o poți resimți în timpul unei cure de slăbire. Piperul-negru stimulează digestia. În plus, reglează apetitul, ajută la absorbția nutrienților și la controlul greutății corporale. Colina contribuie la metabolismul normal al lipidelor şi la menținerea funcției normale a ficatului.

Yerba mate ajută la controlul greutății

Arborele Yerba Mate provine din America de Sud unde frunzele plantei sunt utilizate pe scară largă pentru ceai. Există studii științifice noi, care explică modul în care Yerba Mate poate ajuta la controlul greutății împreună cu adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. De aceea, Yerba mate a devenit un supliment alimentar popular în întreaga lume. În plus, conţine antioxidanţi, care contribuie la detoxifierea organismului de substanțe nocive.

 

Armurariul stimulează detoxifierea

Silybum marianum mai cunoscut sub numele de Armurariu își are originea în spațiul mediteranean. Armurariul este utilizat atât ca hrană, cât și ca plantă medicinală. Fructele de armurariu conțin silimarină, substanță cu acțiune hepatoprotectoare. Regenerează celulele ficatului și îl ajută să lupte cu infecțiile. Sporește capacitatea organismului de a elimina substanțele toxice. Are efecte bune și în hipertensiune arterială și constipație.

Negrilica combate hipercolesterolemia

Negrilica (Nigella sativa L.), cunoscută sub numele de chimen negru, este originară din sud-vestul Asiei. Are capacitatea de a inhiba radicalii liberi. Este cunoscută și pentru efectele pozitive în diabet, hipercolesterolemie, probleme gastrointestinale și hipertensiune. Studii recente arată că persoanele care au consumat suplimente alimentare cu negrilică au reușit să piardă mai repede kilogramele în plus decât cele din grupul placebo.

 

Comandă Fat Burner™ pe www.newnordic.ro

Livrăm gratuit în localitățile deservite de curierul Urgent Cargus.

Asistență telefonică  0740.323.000

Luni – Vineri intre orele 9.00 – 14.00

E–mail: [email protected]

Fat Burner™ este disponibil în farmaciile Catena.