Nu își ascunde niciodată disprețul pentru țările occidentale, dar asta nu-l împiedică pe Vladimir Putin să etaleze ținutele sale de designer.

Când Putin, în vârstă de 69 de ani, s-a adresat compatrioților săi la mitingul pro-război de săptămâna trecută, el s-a afișat cu o jachetă Loro Piana de 10.000 de lire sterline, adică având o valoare de peste treizeci de ori salariul mediu lunar al Rusiei.

profimedia-0017008905SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7Haina de lux nu a fost singurul articol exclusivist afișat atunci de liderul de la Kremlin.

Și puloverul pe gât purtat la acel miting costă în jur de 2.400 de lire sterline și provine de la designerul italian Kiton.

Costume de James Bond și pantofi Ferragamo

Potrivit Russia Beyond, costumele lui Putin au un preț de pornire de 4.000 de lire sterline și sunt produse de un croitor celebru, relatează TheSun.

Și asta pentru că lui Putin îi place să se îmbrace în costume negre croite la comandă și cravate „sobre”, câștigându-i porecla de „Omul în negru”.

Sursele citatate publicația britanică susțin că brandul său de îmbrăcăminte preferat este Brioni, un designer italian renumit pentru că l-a îmbrăcat pe Bond.

În privința pantofilor preferați de Putin, aceștia provin de la Salvatore Ferragamo sau John Lobb.

Ceasuri de peste 450.000 de lireDar și colecția de ceasuri de lux a liderului de la Kremlin este de-a dreptul amețitoare. Putin se pare că ar deține ceasuri în valoare de aproape 450.000 de lire sterline.

Piesa centrală a colecției sale este luxosul Tourbograph, evaluat la 300.000 de lire sterline, care are o curea din piele de crocodil cusută manual.

Și dacă vă imginți că la îmbrăcăminta sport Putin ar face rabat, iată că nu e așa. El a pozat pentru în timpul unui antrenament purtând un trening Loro Piana de 2.400 de lire sterline.

Acesta nu este confecționat din materile obișnuite pentru hainele sport, ci din cașmir și mătase, care nu sunt deosebit de cunoscute pentru că absorb foarte bine transpirația.

Citește și: Fabuloasa avere a lui Vladimir Putin: de la palate luxoase și până la o toaletă de 56.000 de euro

xPrietenii o roagă pe iubita lui Putin, Alina Kabaeva, să-l convingă pe liderul de la Kremlin să pună capăt războiului