Magda Vasiliu radiază în cele mai noi poze, din vacanță, publicate pe pagina ei de Facebook. Frumoasa brunetă a împlinit 47 de ani în aprilie, dar în aceste imagini, unde apare fără pic de machiaj, aproape că nu o recunoști. Nu-i dai mai mult de 35 de ani, are un ten proaspăt și, mai ales, un zâmbet fericit. De multă vreme nu am mai văzut-o pe Magda râzând atât de mult, dar nici nu prea a mai avut motive să o facă. Boala fiului ei, Vlad (12 ani), a ținut-o mereu în priză, iar anul trecut, în luna aprilie, Magda a recunoscut și că a divorțat de Cosmin Stoian, cu care se căsătorise pe 14 martie 2015.

Ce spune Magda Vasiliu despre cel de-al treilea divorț

Ea a făcut câteva declarații în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus vedeta. Magda Vasiliu a anuntat că hotarârea luată de comun acord este definitivă. „Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”.

Magda Vasiliu este la al treilea divorț. În anul 2003 avea 28 de ani când divorţa de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie. În octombrie 2014, Magda divorța de tatăl lui Vlăduț, Andrei Vintilescu. Cu Cosmin Stoian s-a căsătorit pe 14 martie 2015, dar iată că nici a treia oară nu a fost cu noroc.

magda-vasiliu-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Însă viața merge înainte după divorț, iar Magda Vasiliu și-a descoperit noi pasiuni, care o fac fericită. Se tot gândește să scrie o carte, după cum a anunțat, pe Facebook. “Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”.

O altă pasiune din care Magda face și bănuți a fost bine primită în cercul ei de prietene și nu numai. Magda realizează genți unicat, din diverse materiale, pe care aplică accesorii, flori, broderii, rezultatul fiind absolut spectaculos (imagini în galerie). “Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!….Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, a povestit Magda, pe Facebook.

Cum s-a îndrăgostit Magda de cel de-al treilea soț

Într-un interviu pentru OK! România Magda Vasiliu a povestit cum s-a îndrăgostit de Cosmin: „La mine, apariţia fluturaşilor a fost foarte sur­prinzătoare nu atât pentru cei din jur, cât pentru mine. Nu eram în starea în care aş fi putut să spun că-mi aşteptiubirea vieţii. Nu, eu am crezut că viaţa mea s-a înche­iat în momentul în care m-am despărţit de fostul soţ şi că tot ce-mi rămâne este să-mi cresc copilul. Eram cumva decepţionată şi încrâncenată împotriva tutu­ror bărbaţilor. Apoi, a apărut Cosmin. Noi ne ştiam cumva, în măsura în care te cunoşti pe Facebook. Iar în momentul în care am început să vorbim, am văzut că pot comunica cu el cum n-am comunicat cu nimeni pe lumea asta. Şi a mai fost un lucru care m-a frapat şi care acum poate suna un pic penibil: scria extrem de corect în limba română, ceea ce azi contează foarte mult. Şi am tot vorbit, iar la un moment dat mă între­bam de ce nu dă un telefon, să mă invite la o cafea…”, declara Magda pentru okmagazine.ro.

Magda Vasiliu nu vrea să se mai întoară în România

Magda Vasiliu a lămurit și curiozitatea celor care o tot întreabă dacă se gândește să revină în țară. „Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine (n.r. în 2017 a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept). Și, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copiii. Și a căzut. Cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute. În 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: . L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă”, a declarat Magda, anul trecut, la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Citește și: Magda Vasiliu, dezvăluiri despre viaţa sentimentală! Este pregătită fosta prezentatoare să iubească din nou, după trei căsnicii eșuate?

Citește și: Magda Vasiliu, mesaj emoționant: „Banii, relațiile, notorietatea sunt zero în fața bolii…”