Indiferent de trecerea anilor si schimbarea timpurilor, situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator.

Piesa de teatru   este o comedie savuroasa de situatie  in care toate personajele se gasesc in  situatii de qui-pro-quo pe gustul spectatorilor. Pe scurt, piesa este despre o fata careia ii place sa  ,,ajusteze’’ adevarul cu minciuni si povesti scoase din carti si adaptate la realitate, iar baiatul care o iubeste crede tot ce ii spune si se grabeste sa rezolve problemele ivite dar face si mai multe incurcaturi. Familia fetei este formata din tata si sora. Ei o cunosc foarte bine  dar din cand in cand si ei sunt prinsi in tesatura minciunilor. Cand personajul despre care s-a inventat intra in actiune sosind in casa si propunand o alta solutie , lucrurile o  iau razna. Pana la urma … totul se termina ….cu bine , sper.

Spectacolul  de teatru, va avea premierea in data de 25 martie la Palatul Copiilor dupa care urmeaza turneu in tara .

Traducere:  Rodica Baitan . Adaptare: Monica Davidescu , Liviu Lucaci

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati                                                           Aurelian Temisan

Isabelle de Rompoingt, creatoare de moda inchipuita peste masura          Monica Davidescu

Francoise,30 ani,jurnalista,foarte mondena                                                       Anca Dinicu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos                                                Cosmin Vijeu

Jane, frumoasa, inventive, un vis                                                                           Alexandra Salceanu

Regia spectacolului apartine actorului, scriitorului,  profesor UNATC la sectia actorie, Liviu Lucaci

Decorul este semnat de arhitect Gabi Albu, scenograf care a semnat mai multe productii ale teatrului TNB si ale altor teatre din tara, fiind si unul din creatorii teatrului Replika

Costumele sunt semnate de Elida Toma si Alina Gurguta profesioniste pe care le intalnim predand la Facultatea de Arta sau acoperind stylingul emisiunilor de succes din diverse televiziuni.