Naomi (47 de ani) este fiica lui Michael Howard Wilding, cel mai mare dintre copiii lui Liz Taylor cu Michael Wilding, al doilea soț al actriței din cei șapte câți a avut.  Ea, alături de verișorii ei are grijă mai departe de fundația lui Elizabeth Taylor, ce a fost înființată pentru a ajuta persoanele bolnave de SIDA.

Elizabeth Taylor nu era pregătită să moară

„Bunica mea știa să se bucure de viață, dar nu era pregătită să moară. Și asta, pentru că ea considera că nu a terminat tot ce avea de făcut la Fundația pentru Sida. A fost de foarte multe ori bolnavă de-a lungul vieții. Când eram la liceu în Wales mi-aduc aminte că mă plimbam prin oraș și am citit un titlu precum „Elizabeth Taylor a murit”. A avut multe experiențe la un pas de moarte, așa că atunci când a murit nu credea că chiar o să se întâmplă”, a povestit nepoata, în vârstă de 47 de ani, de profesie fashion stylist.

Nepoții lui Elizabeth TaylorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Elizabeth Taylor era pentru noi doar <>, nu star de cinema”

Naomi, care se pare că a moștenit ochii bunicii sale, a povestit pentru revista Glamour că ea nu o privea pe Liz Taylor ca pe o stea de cinema, ci era doar „bunicuța ei”, de care era foarte apropiată, ea locuind timp de trei ani în casa actriței, în Los Angeles. Ea a povestit că Taylor i-a stârnit interesul pentru modă și o lăsa să se joace cu toate bijuteriile ei fabuloase.

„Am trăit într-o casă la țară, în Wales, cu mama mea, Johanna. Tatăl meu, Michael, s-a mutat în America când aveam cinci ani. De două ori pe an, eu și sora mea, Laela, mergeam la Los Angeles să stăm în casa bunicii noastre, ceea ce era pentru ca noi ca într-o poveste. Petreceam ore întregi în dulapul ei. Avea haine de la toți designerii celebri-Valentino, Versace- și lucruri pe care și le cumpără din Mexic, de asemenea. Stăteam în patul ei și își deschidea dulăpiorul cu bijuterii, trăgând sertar după sertar, și ne spunea povești din viața ei legate de fiecare bijuterie-cum erau inelele cu diamant Ping-Pong, pe care le câștigase la un joc de Ping -Pong cu Richard Burton. (…). Dacă făceai parte din viața lui Elizabeth Taylor, îi plăcea să te îmbrace. Știa că este norocoasă că avea lucrurile pe care le avea, iar o mare parte din modul în care se bucura de ele, era să le împartă cu alții. (…). Dacă îți veneau bine hainele ei, erau șanse mari să-ți zică să le păstrezi”, a povestit Naomi pentur revista Vanity Fair.

A fost prima vedetă care s-a implicat activ pentru a-i ajuta pe bolnavii de HIV și SIDA

Nepoții lui Taylor, printre care Tarquin Wilding, Laela Wilding, Naomi Wilding,  Rhys Tivey, Quinn Tivey, Caleb Wilding, Andrew Wilding, Lowell Wilding,  se ocupă acum de fundația ei, fiind ambasadori ai acesteia,  și adesea postează poză cu ei pe pagina de instagram a fundației. În timpul vieții ei, Taylor a fost prima dintre celebrități care s-a implicat activ să ajute bolnavii de HIV și SIDA, reușind să strângă mai mult de 270 de milioane de dolari pentru această cauză. Și-a început munca filantropică în 1984, după ce a devenit frustrată de faptul că toată lumea discuta despre aceste boli, dar nimeni nu făcea nimic pentru bolnavi. A început prin a ajuta organizarea și găzduirea unor evenimente în care strângea fonduri pentru AIDS Project Los Angeles.

Fotografii: Hepta, Northfoto\Instagram