UPDATE: Elena Gheorghe a născut o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, la o clinică privată din București. Micuța a primit nota 10 la naștere. Micuța a venit pe lume cu 15 zile mai devreme, deși Elena era programată la cezariană abia pe 30 iulie, de ziua ei.

Artista a postat chiar o poza cu ea in pat într-o  clinică privată din Bucuresti. „Bebelinda vrea să vina astazi. Doamne ajuta”, a scris artista. Elena si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook in care isi arata burtica de gravida. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de nastere. Frumoasa cântăreaţă anuntase initial ca va naşte de ziua sa, pe 30 iulie, atunci când a fost programată pentru operaţia de cezariană.

A luat doar două kilograme în sarcină

Artista a postat chiar o poza cu ea in pat la spitalul unei clinici private din Bucuresti. „Bebelina vrea sa vina astazi. Doamne ajuta”, a scris artista. Elena si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook in care isi arata burtica de gravida. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de nastere. Frumoasa cântăreaţă anuntase initial ca va naşte de ziua sa, pe 30 iulie, atunci când a fost programată pentru operaţia de cezariană.