Cei trei micuți au strâns cele mai multe voturi  în cadrul concursului lunar și vor primi fiecare câte o jucărie în valoare de 150 de lei.

Pentru revendicarea premiilor, părinții celor trei micuți câștigători sunt rugați să trimită pe adresa [email protected]  un email care să conțină: menţionarea premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Dacă are domiciliul în Bucureşti, acesta îşi poate ridica premiul în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la revendicare, de luni până vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucureşti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate. În cazul în care câştigătorul este din provincie, premiul va fi expediat în termen de 30 de zile calendaristice de la data revendicării premiului.

CONCURSUL CONTINUĂ

Ai un copil simpatic pe care vrei să-l înscrii în concurs? Te așteptăm cu drag să uploadezi o poză sau să participi la concurs și cu un filmuleț. Poți să-ți înscrii micuțul în concurs aici, pe pagina ”Copilul tău, vedeta noastră.

În fiecare săptămână, 3 micuți norocoși primesc, prin tragere la sorți, dvd-uri cu cele mai frumoase desene animate, indiferent de numărul de voturi. La final de lună, fetița și băiețelul cu cele mai votate fotografii, primesc jucării în valoare de 150 de lei fiecare, iar cel mai votat filmuleț este premiat cu jucării.

Fișierele acceptate sunt .mov, .mp4, iar dimensiunea maximă a unui filmuleț este de 50 mb.