Cu ajutorul Clubului Sportiv AS Mavi Sport Club, cei aproape 80 de sportivi amatori se vor întrece în intervalul 10-11 iunie, în cadrul celei de-a doua ediții a turneului de volei pentru amatori HOPE.

Ediția de vară a turneului Hope are loc în weekendul 10-11 iunie la București

Vor lua startul 24 de echipe de băieți și 16 echipe de fete, concurenții fiind din București, Cluj, Sibiu, Mangalia. Competiția va începe mâine, 10 iunie, de la ora 8:00 și se joacă până la ora 21:00, urmând ca, la finalul primei zile de concurs să rămână doar 8 echipe de fete și 12 echipe de băieți. Acestea vor juca duminică sferturile, semifinala și finala.

”De când am început să organizăm turneele caritabile, dorința noastră este să atragem cât mai mulți oameni către mișcare și către volei, în special. Totodată, vrem să subliniem că turneul are o latură caritabilă și susține copiii aflați în suferință”, spun Bianca Savu și Ioan Făt, cei doi organizatori ai concursului.

”Ne-am propus să organizam o competiţie de volei pe plajă şi ne bucurăm că am reușit să mobilizăm atâtea echipe. Turneul susţine și prin a doua sa ediţie activitatea Fundaţiei Ringier, mai precis programul ”Ajută copiii!” Organizarea evenimentului se face cu resurse minime, obținute prin parteneriate și voluntariat. Echipele de amatori de volei se vor întrece pentru premiile oferite de sponsorii noștri – The PLOT și hama. Trebuie menționat faptul că taxa de înscriere la acest turneu se transformă în donație pentru cauza Fundației Ringier.

Mulțumim sponsorului nostru – La Fantana – care ne sprijină în organizarea în condiții optime a acestui turneu. Vă așteptăm la meciuri!