Orianne „a insistat să se întâlnească” cu Tom Bates și l-a convins pe acesta să se mute cu ea în conacul de 40 de milioane de dolari al lui Phil Collins, după ce s-au căsătorit în secret și în timp ce marele artist era plecat.

Orianne Cevey, Ex-wife of Musician Phil Collins is seen spending thousands during an auction at The World Polo League Beach on Miami BeachSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8Dar acesta a fost doar începutul unei relații pasionale în care Orianne, în vârstă de 48 de ani, și-a agresat fizic noul soț „de mai multe ori”, pe care l-a și amenințat că îi va tăia „părțile intime”.

Înainte ca lucrurile să se înrăutăţească, ziarele susţin că Orianne i-a promis lui Bates (32 de ani) jumătate din partea ei de 50% obținută din vânzarea casei spectaculoase de pe malul oceanului a lui Phil Collins, vilă deţinută cândva de Jennifer Lopez.

Acuzațiile se află în petiția de divorț a lui Orianne împotriva lui Tom Bates – depusă la doar 15 luni după nunta lor secretă la o capelă cu tematică Elvis din Las Vegas, în august 2020.

Însă abia acum s-a aflat că Bates figura în baza de date a unei companii numite Cowboys 4 Angels folosind numele Ryan în timp ce se afla în Los Angeles, după ce s-a mutat din Florida pentru a încerca să ajungă în industria muzicală.

Dar s-a mutat înapoi în orșul său natal când lucrurile nu au mers așa cum era planificat. Se înțelege că cuplul a avut prima întâlnire la un hotel exclusivist de cinci stele din Miami Beach.

Conform DailyMail, pe site-ul Cowboys 4 Angels, „Ryan in Los Angeles” a fost prezentat drept „clasicul, carismaticul domn din Los Angeles, care vă va depăși cu siguranță așteptările și vă va sigura o experiență de neuitat!”

„Originar de pe coasta de est, acest intelectual sexy este bine educat, după ce a obținut diplome universitare în Filosofie și Științe Politice, consolidându-și și mai mult capacitatea de a se dezvolta în situații sociale și formale care necesită conversații stimulatoare, impresionante și care provoacă gândirea”, mai scria în prezentare.

„Ryan lucrează în prezent ca antrenor personal și muzician… unele dintre principalele interese ale lui Ryan includ arta, moda, călătoriile și muzica live.”

Orianne locuia cu Phil Collins (71 de ani), în Miami Beach, când se presupune că l-a ales pe Bates după ce acesta s-a întors în Florida, unde documentele instanței sugerează că încă lucra ca escortă.

Ea se împăcase cu Phil Collins în 2015, după divorțul lor din 2008, în care a obținut un acord record de 46 de milioane de dolari. Cuplul are doi fii, Nicholas, de 20 de ani, și Matthew, de 17 ani.

Idila Oriannei cu Tom ar fi debutat în vreme ce Collins era plecat într-o călătorie în Europa în vara anului 2020. Nu ee de mirare că marele artist a fost uimit când a aflat că femeia care îi era alături s-a recăsătorit și l-a instalat pe noul său iubit acasă în timp ce el nu era acolo.

Orianne, care l-a întâlnit pe Collins la 22 de ani, când lucra ca traducător al lui, a avut codurile pentru încuietorile electronice schimbate și a angajat paznici înarmați, transformând casa într-o fortăreață pentru ea și noul său soț.

Mai mult decât atît, ea i-a oferit tinerelului soț haine și ceasuri de designer în valoare de peste 75.000 de dolari, plus un Aston Martin de 340.000 de dolari.

Între timp, Collins a rămas la locuința lui din Elveția, în timp ce i-a lansat fostei soții o ofertă legală pentru a renunța la vilă, vânzând în cele din urmă casa disputată pentru 40 de milioane de dolari.

Orianne încă se luptă pentru a obține jumătate din suma respectivă.

Proaspeții căsătoriți s-au mutat apoi într-o proprietate uimitoare de 6 milioane de dolari, la malul mării în Fort Lauderdale. Și, potrivit dosarului ajuns în instanță, de acolo au început problemele pentru cei doi care, au ajuns în cle din urmă la divorț la puțină vreme.


Citește și: Se deplasează în scaun cu rotile și are mari probleme de sănătate, dar Phil Collins a primit o nouă lovituă de la fosta soție

xPhil Collins, din ce în ce mai bolnav. Artistul nici nu se mai poate deplasa